Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Citroen ετοιμάζει την επόμενη C5

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Citroen ετοιμάζει την επόμενη C5

ΝΕΑ

Η Citroen ετοιμάζει την επόμενη C5

ΝΕΑ

Η 3η γενιά της Citroen C5 θα λανσαριστεί στις αγορές προς τα τέλη του επόμενου έτους, με τους Γάλλους να μας ετοιμάζουν ένα άκρως ενδιαφέρον μεσαίο μοντέλο, σε σχεδίαση και τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Με την υπάρχουσα γενιά της C5 να μετρά 10 χρόνια στην αγορά και τον ανταγωνισμό να είναι πιο ισχυρός από ποτέ, η Citroen είναι ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού στη μεσαία κατηγορία. Ωστόσο, οι Γάλλοι ετοιμάζουν την απάντησή τους, καθώς μέσα στο 2017 αναμένεται να δούμε τη νέα τους πρόταση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Όπως  προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το γαλλικό στρατόπεδο, η 3η γενιά της C5 θα έρθει με δυναμική σχεδίαση, στα πρότυπα που μας έχει συνηθίσει η Citroen, αλλά και με μπόλικη τεχνολογία. Από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, περιμένουμε η τελική μορφή παραγωγής να φέρει αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο C-Xperience που είδαμε στην έκθεση του Παρισιού. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο διέθετε κουπέ στοιχεία σε επίπεδο σχεδίασης, οι πίσω πόρτες του άνοιγαν ανάποδα και για την κίνησή του φρόντιζε ένα plug-in υβριδικό σύνολο.

Advertisement
Advertisement

Ως βάση θα χρησιμοποιηθεί η νέα πλατφόρμα του Ομίλου με την ονομασία ΕΜΡ2. Επιπλέον, οι λάτρεις της γαλλικής σχολής θα έχουν έναν επιπλέον λόγο να χαρούν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Citroen αναμένεται να εξοπλίσει την επόμενη γενιά της C5  με ένα νέο υδραυλικό σύστημα αναρτήσεων που θα εξασφαλίζει υψηλά περιθώρια άνεσης.