Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen C1: Φρεσκάρισμα και ισχυρότερο μοτέρ

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C1: Φρεσκάρισμα και ισχυρότερο μοτέρ

ΝΕΑ

Citroen C1: Φρεσκάρισμα και ισχυρότερο μοτέρ

ΝΕΑ

Μικρής έκτασης αισθητική αναβάθμιση, δύο νέες ειδικές εκδόσεις, περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης αλλά και περισσότερη δύναμη για τον 1.000άρη κινητήρα που συμμορφώνεται με τις Euro 6.2 προδιαγραφές ανακοίνωσε η Citroen για το δημοφιλές C1. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα ο τρικύλινδρος VTi κινητήρας παρουσιάζεται ισχυρότερος κατά 4 ίππους σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή του με την συνολική του απόδοση να ανεβαίνει στους 72 ίππους. Το μοτέρ μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το C1 που είναι διαθέσιμο σε 32 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς φέρει πλέον νέες επενδύσεις στο εσωτερικό του. Στον εξοπλισμό του προστέθηκαν παράλληλα και MirrorLink, Android Auto και Apple CarPlay, τα οποία ο οδηγός μπορεί και ελέγχει μέσω της οθόνης αφής με διαγώνιο 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων/ψυχαγωγίας του C1.

Διαθέσιμα πλέον είναι και η κάμερα οπισθοπορείας,το σύστημα αναγνώρισης ορίων ταχύτητας, το σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το αυτόνομο σύστημα πέδησης Active City Brake αλλά και το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα.

Advertisement
Advertisement

2018-citroen-c1-urban-ride_640

Παράλληλα η Citroen ανακοίνωσε και δύο νέες εκδόσεις για το C1, της Urban Ride και ELLE με επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό, αλουμινένιες ζάντες 15 ιντσών και στόχο τον άντρα και τη γυναίκα αντίστοιχα και ανάλογες περιποιήσεις εξωτερικά και εσωτερικά. Η τιμή τους για την αγορά της Γαλλίας στην οποία είναι ήδη διαθέσιμες ανέρχεται στα 14.450 ευρώ και 14.950 ευρώ για την Urban Ride και ELLE αντίστοιχα.

2018-citroen-c1-elle-640-1