Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωρίς καμουφλάζ το VW ID.3

Ελλάδα 3:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χωρίς καμουφλάζ το VW ID.3

ΝΕΑ

Χωρίς καμουφλάζ το VW ID.3

ΝΕΑ

Σχεδόν χωρίς καθόλου καμουφλάζ το ID.3 εθεάθη στη Στουτγάρδη. Το νέο ηλεκτρικό VW, το πρώτο της οικογένειας ID, είναι όπως φαίνεται έτοιμο για την επίσημη πρώτη εμφάνιση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Advertisement
Advertisement

 

Μπροστά από το σπίτι του δημοσιογράφου Greg Kable πέρασε –προφανώς, όχι απαρατήρητο- το νέο VW ID.3 σχεδόν χωρίς καθόλου καμουφλάζ. Ο δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία για μερικές λήψεις, μάλλον με το κινητό του τηλέφωνο, τις οποίες πόσταρε στον λογαριασμό που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι σήμερα έχουμε τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του μπροστά στο κοινό της Έκθεσης της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Advertisement
Advertisement

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα το σχήμα του αυτοκινήτου αλλά και ορισμένες από τις πλέον ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματος, καθώς και τα φωτιστικά σώματα. Μόνα σημεία που έχουν καλυφθεί με μαύρη ταινία, είναι τα σήματα του κατασκευαστή καθώς και μέρος της εμπρός μάσκας. Μόλις τον περασμένο μήνα μάθαμε πως οι παραγγελίες για το μοντέλο έχουν ξεπεράσει τις 20.000, με τις μισές από αυτές να καταγράφονται μέσα στο πρώτο 24ωρο από τη στιγμή που άνοιξαν τα «βιβλία παραγγελιών» της εταιρείας.

Advertisement

Το ID.3 θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, με τη βασική να είναι αυτή των 45 kWh με αυτονομία 330 χιλιομέτρων, την ενδιάμεση με τα 58 kWh που έχει αυτονομία 420 χιλιόμετρα και τη κορυφαία έκδοση που έχει 77 kWh που με μια πλήρη φόρτιση, έχει αυτονομία 550 χιλιομέτρων. Τα πρώτα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν, θα είναι με την απόδοση των 58 kWh, σε τρία επίπεδα εξοπλισμού.

Advertisement