Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωρίς υβριδικά η Rolls Royce

Ελλάδα 9:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωρίς υβριδικά η Rolls Royce

ΝΕΑ

Χωρίς υβριδικά η Rolls Royce

ΝΕΑ

Η Rolls Royce δεν θα περάσει από το «μεταβατικό» στάδιο των υβριδικών μοντέλων και θα παρουσιάσει απευθείας αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Στις αρχές του 2019, το πλάνο για τις μελλοντικές κινήσεις της Rolls Royce, ήταν διαφορετικό. Συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι ανακοινώσει πως μέχρι το 2023, όλα τα μοντέλα της γκάμας θα ήταν διαθέσιμα και σε plug-in υβριδικές εκδόσεις, ενώ οι αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της θα άρχιζαν να εμφανίζονται από το 2025 και μετά. Όλα αυτά όμως όπως φαίνεται άλλαξαν, μια και οι πρόσφατες δηλώσεις του CEO της Rolls Royce, Torsten Müller-Ötvös, ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι στις προθέσεις της εταιρείας να παρουσιάσει υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα ο Torsten Müller-Ötvös, δήλωσε πως «όταν κρίνουμε πως η ώρα έφτασε, θα παρουσιάσουμε τις ηλεκτρικές μας προτάσεις στο κοινό της εταιρείας. Μπορεί κάποιες εταιρείες με μεγαλύτερο κύκλο εργασιών να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και υβριδικά αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά, για εμάς όμως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις επενδύσεις που αφορούν στο μέλλον της εταιρείας». Εκτός της οικονομικής διάστασης για την εταιρεία, ο Müller-Ötvös υποστήριξε πως στο μέλλον θα υπάρχει και καλύτερο/ ευνοϊκότερο νομικό πλαίσιο για την απόκτηση και τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.