ΝΕΑ

Χωρίς δίπλωμα έφυγαν 48 οδηγοί από την Βάρκιζα!

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωρίς δίπλωμα έφυγαν 48 οδηγοί από την Βάρκιζα!

ΝΕΑ

Χωρίς δίπλωμα έφυγαν 48 οδηγοί από την Βάρκιζα!

ΝΕΑ

Σε έφοδο της Τροχαίας στην παραλιακή διαπιστώθηκε πως το ποσοστό παραβατικότητας ξεπέρασε το 50%.

Advertisement
Advertisement

Τελικά μόνο με την καθημερινή παρουσία των αστυνομικών μπορούν να εξαλειφθούν οι «κόντρες» στην Παραλιακή καθώς και στην τελευταία εξόρμηση που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά.

Ειδικότερα το βράδυ της Παρασκευής η Τροχαία Αττικής κατά την εξόρμηση που πραγματοποίησε στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου και ειδικότερα στην περιοχή της Βάρκιζας σε 343 τροχονομικούς ελέγχους βεβαίωσε 176 παραβάσεις. Δηλαδή το ποσοστό παραβατικότητας ξεπέρασε το 50% καθώς πάνω από 1 στους δύο οδηγούς έφυγαν από τον έλεγχο με κλήση!

Advertisement
Advertisement

Στο σύνολο των 176 παραβάσεων οι  45 αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, οι 29 φιμέ τζάμια, οι 27 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, οι 10 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, οι 14 για στέρηση άδειας οδήγησης, οι 10 για δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, οι 14 για μη χρήση ζώνης και κράνους, οι 5 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, οι 6 για στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ), μία για επίδειξη ικανότητας και μία για επικίνδυνους ελιγμούς και 14 για άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Πέραν των βεβαιωμένων παραβάσεων αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 45 άδειες κυκλοφορίας και 42 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα και μεταφέρθηκαν 3 οχήματα με γερανοφόρα!

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο κέντρο της Αθήνας για τα ΙΧ!

Advertisement

Αποκλειστικό: Αυτοκινητοβιομηχανία – κολοσσός είναι έτοιμη να μπεί στην ΕΛ.Β.Ο

Ξεκινάει η επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου – Πόση θα είναι; (upd)