Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χειροκίνητη και πισωκίνητη η νέα Μ3

Ελλάδα 20:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χειροκίνητη και πισωκίνητη η νέα Μ3

ΝΕΑ

Χειροκίνητη και πισωκίνητη η νέα Μ3

ΝΕΑ

Οι τελευταίες πληροφορίες για την νέα M3 της BMW, έχουν να κάνουν τόσο με τη διάθεση του μοντέλου με χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με την ύπαρξη έκδοσης που θα έχει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Η διάθεση της BMW για την επόμενη Μ3, έχει πολλές επιρροές από τις μεγαλύτερες Μ εκδόσεις. Αυτό σημαίνει πως το προφανές για την επόμενη γενιά της δυναμικότερης των εκδόσεων της Σειράς 3, ήταν να διαθέτει τετρακίνηση και αυτόματο/σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρόοδο κατά την εξέλιξη του μοντέλου και της συγκεκριμένης έκδοσης ειδικότερα.

Advertisement
Advertisement

Από τις πιο πρόσφατες πληροφορίες όμως, προκύπτει πως κάτι που ακουγόταν ως φήμη, θα γίνει πραγματικότητα προς τέρψιν των απανταχού φίλων του μοντέλου. Αρχικά επιβεβαιώνεται η διάθεση της BMW να προσφέρει και έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ επιπρόσθετα προκύπτει πως η νέα Μ3 θα διατεθεί και σε έκδοση με τη μετάδοση της κίνησης μόνο στους πίσω τροχούς.  Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ο Markus Flasch, επικεφαλής του Τμήματος Μ της BMW, διευκρίνισε πως οι πισωκίνητες εκδόσεις του μοντέλου θα συνδυάζονται μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Επιπρόσθετα, παραμένουν δύο οι επιλογές αναφορικά με την απόδοση του 6κύλινδρου σε σειρά κινητήρα, με την απόδοση της Μ3 να είναι 473 ίπποι και την Competition να έχει 503 ίππους.