Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

To χιουμοριστικό F1 Vlog του GP Κίνας

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To χιουμοριστικό F1 Vlog του GP Κίνας

FORMULA 1

To χιουμοριστικό F1 Vlog του GP Κίνας

FORMULA 1

Η Red Bull Racing πανηγύρισε την πρώτη φετινή της νίκη, με τον Daniel Ricciardo να θριαμβεύει στη Σαγκάη. Η τρίτη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018 ήταν συναρπαστική, με πολλές ανακατατάξεις και ανατροπές.

Advertisement
Advertisement

Όλα όσα έγιναν σε αυτόν τον επεισοδιακό αγώνα, τα σχολιάζει όπως πάντα με «ιδιαίτερο» τρόπο ο  «δικός μας» Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1), στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog.

Σε αυτό αποκαλύπτει γιατί έγερνε ο γιαλός στην εκκίνηση του Sebastian Vettel και ποιος έφταιγε “λίγο πιο κάτω απ’ τη Θηβών“, ο ανεξάρτητος αγωνοδίκης Χάρης Τρακάρης μας ενημερώνει κατ’ αποκλειστικότητα για τη θεωρία στην οποία βασίστηκαν οι «επιθέσεις» του Max Verstappen, ενώ κρυφές κάμερες μας δίνουν πρόσβαση στο εσωτερικό του κόκπιτ του Ολλανδού όταν βρισκόταν επί τω έργω!

Ο υπεύθυνος στρατηγικής της εκπομπής, Βρασίδας Προσπερασόπουλος, αναλύει τα mind games πίσω από το pit wall, μαθαίνουμε τον νικητή του πρώτου διαγωνισμού της σεζόν που θα δει το επόμενο GP φορώντας ένα επίσημο T-Shirt της Red Bull Racing και ενημερωνόμαστε για όσα τρέχουν στον κόσμο: σε Γη και αέρα!

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα, πατώντας play!