Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χειμερινές δοκιμές για το νέο Range Rover Sport

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χειμερινές δοκιμές για το νέο Range Rover Sport

ΝΕΑ

Χειμερινές δοκιμές για το νέο Range Rover Sport

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το νέο Range Rover Sport που αναμένεται το 2022, σε δοκιμές εξέλιξης στον αρκτικό κύκλο.

Advertisement
Advertisement

Η τρίτη γενιά του Range Rover Sport αναμένεται ως μια άκρως ανταγωνιστική απάντηση των βρετανών στην Porsche Cayenne. Στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα φαίνεται πως το SUV υψηλών επιδόσεων της Range Rover διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την τετράγωνη και ογκώδη σχεδιαστική του φιλοσοφία.

Ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες πίσω από το έντονο καμουφλάζ αφήνουν υποψίες πως τα φωτιστικά σώματα θα ακολουθούν τη λογική του Velar οπότε ίσως το τελικό μοντέλο παραγωγής να έχει δανειστεί και άλλα στοιχεία από το κομψότατο SUV.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχει έως την σημερινή του γενιά το Range Rover Sport είναι η επταθέσια διάταξη που προσφέρει και πιθανότατα αυτό θα συνεχιστεί και στο νέο μοντέλο. Φυσικά ιδιαίτερα έντονη αναμένεται η παρουσία της ψηφιακής τεχνολογίας στα συστήματα πολυμέσων και συνδεσιμότητας ενώ δεδομένος είναι και ο εξηλεκτρισμός των μονάδων ισχύος. Το νέο Range Rover Sport θα είναι ένα από τα μοντέλα που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MLA η οποία επιτρέπει έως και την χρήση δύο ηλεκτρικών μονάδων αν και δεν πιστεύεται πως κάτι τέτοιο θα συμβεί στην περίπτωση του εν λόγω μοντέλου.