Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Χυλόπιτα” της Apple στην Tesla

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Χυλόπιτα” της Apple στην Tesla

ΝΕΑ

“Χυλόπιτα” της Apple στην Tesla

ΝΕΑ

Όταν το μέλλον του αμερικανικού κολοσσού κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ήταν αβέβαιο, ο Elon Musk… χτύπησε την πόρτα της Apple.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla στην Apple; Πρόκειται για ένα σενάριο που σήμερα προβάλλει… επιστημονικής φαντασίας, αλλά στο παρελθόν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αν ο επικεφαλής της Apple δεν έριχνε “χυλόπιτα” στον Elon Musk.

Όπως σχολίασε την περασμένη Τρίτη (22/12) ο τελευταίος, στο παρελθόν είχε επιδιώξει μια συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της δημοφιλούς αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας τεχνολογίας, Tim Cook, προκειμένου να του προτείνει να εξαγοράσει την Tesla. Ο CEO της Apple, ωστόσο, αρνήθηκε να τον συναντήσει.

«Αρνήθηκε να δώσει το “παρών” στη συνάντηση», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Musk στο Twitter, σε ανάρτηση του Reuters με θέμα το επερχόμενο ηλεκτρικό της Apple.

Advertisement
Advertisement

Το ενδιαφέρον του κραταιού άνδρα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για… ραντεβού με τον Tim Cook εκδηλώθηκε «κατά τη διάρκεια των σκοτεινών ημερών του Model 3”.

Ο Musk, μάλιστα, επισήμανε πως εκείνη την περίοδο η Tesla άξιζε το 1/10 της τρέχουσας αξίας της, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσε να περιέλθει στην ιδιοκτησία της Apple με ένα ποσό γύρω στα 60 εκατ. δολάρια.

Advertisement

Η Apple αρνήθηκε να προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο, ενώ ανάλογη στάση κράτησε και η Tesla.

Σημειώνεται πως το 2017 και το 2018 η Tesla αδυνατούσε να αυξήσει την παραγωγή του Model 3, αντιμετωπίζοντας σοβαρές δυσκολίες που αφορούσαν το εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών, στην πόλη Ρίνο της Νεβάδα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση της Tesla στο δημoσίευμα του Newsauto

Tesla: Αύξηση στις τιμές του Model S σε Ελλάδα και Ευρώπη

Advertisement

Ελλάδα: Η Tesla συνεχίζει να ψάχνει στελέχη – Ποιες θέσεις