Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chevy Silverado HD: Με περισσότερες δυνατότητες

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chevy Silverado HD: Με περισσότερες δυνατότητες

ΝΕΑ

Chevy Silverado HD: Με περισσότερες δυνατότητες

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο Silverado HD του 2020 της Chevrolet πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, όταν θα αναλάβει άμεσα το σημαντικό ρόλο του “πιο προηγμένου Silverado HD που φτιάχτηκε ποτέ”, σύμφωνα πάντα με την ίδια την αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αυτή θα είναι και η τρίτη ολοκαίνουργια έκδοση του Silverado που θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στους τελευταίους 18 μήνες ενώ σημειώστε πως η συναρμολόγηση της θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο Flint της GM στο Μίτσιγκαν. Επίσης, σε σύγκριση με το 1500, το μοντέλο HD είναι σχεδόν εντελώς διαφορετικό, καθώς τα δύο φορτηγά έχουν μόνο τις οροφές τους κοινές. Όπως και το Silverado 1500, το HD κερδίζει επίσης επιπλέον 7 εκατοστά στο χώρο για τα πόδια στην καμπίνα, ενώ χρησιμοποιεί ψηλότερα και πιο άνετα καθίσματα.

Chevy-silverado-hd-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

“Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των πελατών στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι διαφορετικές από εκείνες των λιγότερων απαιτητικών”, δήλωσε ο επικεφαλής της Silverado HD, Jaclyn McQuaid. “Ως εκ τούτου, κατασκευάσαμε ένα βαρέως τύπου φορτηγό ειδικά σχεδιασμένο γι αυτούς, το οποίο παρουσιάζει τη μεγαλύτερη διαφοροποίηση από ποτέ συγκριτικά με τα μοντέλα ελαφρού φορτίου. Επίσης προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες σε ότι αφορά στη ρυμούλκηση προκειμένου να βελτιώσει κυρίως την εμπιστοσύνη του οδηγού κατά την οδήγηση. Παράλληλα, περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά όπως το ενσωματωμένο Bedstep, το οποίο καθιστά ευκολότερη πρόσβαση στην καρότσα ενώ σύρετε ένα τρέιλερ με πέντε τροχούς”.