Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χαλάζι μεγέθους μπάλας τένις καταστρέφει ένα Tesla! (+video)

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χαλάζι μεγέθους μπάλας τένις καταστρέφει ένα Tesla! (+video)

ΝΕΑ

Χαλάζι μεγέθους μπάλας τένις καταστρέφει ένα Tesla! (+video)

ΝΕΑ

Οι ξαφνικές καταιγίδες του Αυγούστου που φέτος χτυπάνε και την χώρα μας μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές και στα αυτοκίνητα. Δείτε πως έγινε «καλοκαιρινό» ένα Tesla Model 3 που βρέθηκε εν μέσω μιας φοβερής χαλαζόπτωσης.

Advertisement
Advertisement

Ο καιρός τρελάθηκε. Και παντού στον πλανήτη -αλλά και στην χώρα μας όπως διαπιστώνουμε αυτές τις ημέρες- τα ακραία καιρικά φαινόμενα αποτελούν πλέον μία επικίνδυνη κανονικότητα.

Κάποιες φορές αυτές οι καταστάσεις μπορεί να ξεφύγουν εντελώς και να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές. Όπως για παράδειγμα μία έντονη χαλαζόπτωση, η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις υποδομές και τις καλλιέργειες.

Aν μάλιστα το χαλάζι είναι μεγάλο σε μέγεθος, αποτελούν καταστροφικό παράγοντα και για τα αυτοκίνητα. Και αυτό συνέβη στον οδηγό ενός Τesla Model 3, στις αρχές του Αυγούστου, όταν βρέθηκε εν μέσω μιας σφοδρής χαλαζόπτωσης.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, ο οδηγός είναι ανήμπορος να αντιδράσει σε αυτό το φαινόμενο. Και αρκείται στο να καταγράφει με το κινητό του την καταστροφή που συμβαίνει στο αυτοκίνητό του.

Το χαλάζι όπως βλέπουμε έχει σπάσει όλα τα κρύσταλλα, το παρμπρίζ, τα πλευρικά παράθυρα, ακόμα και την μεγάλη ηλιοροφή. Μάλιστα, από τα ανοίγματα έχει αρχίσει να μπαίνει νερό στο αυτοκίνητο, με τον οδηγό να βρίσκεται σε πανικό.

Advertisement

Το περιστατικό έγινε στην Αλμπέρτα του Καναδά και στο ίδιο σημείο βρέθηκαν άλλα 70 αυτοκίνητα τα οποία όλα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Όπως αναφέρει ο οδηγός, η καταιγίδα κράτησε περίπου δέκα λεπτά και το χαλάζι που έπεφτε ήταν σε μέγεθος μπάλας του τένις.

Advertisement

Αφού τελείωσε η καταιγίδα, ο οδηγός βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και κατέγραψε την καταστροφή που είχε υποστεί το αμάξωμά του, με βαθουλώματα παντού, σπασμένους καθρέπτες, κάμερες και πολλά ακόμα.

Το Model 3 μετά από αυτή την περιπέτεια μάλλον θα χρειαστεί πολλά χρήματα για να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση του. Και ο οδηγός του θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεράσει το σοκ αυτών των δέκα λεπτών της απόλυτης καταστροφής.


Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται η καταιγίδα Genesis: Που θα χτυπήσει – Πως να προφυλαχτούμε
Ο καιρός θα τρελαθεί τις επόμενες ώρες
H Tesla τα παίρνει από παντού