ΝΕΑ

CarLady: Ford Puma

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CarLady: Ford Puma

ΝΕΑ

CarLady: Ford Puma

ΝΕΑ

Το καινούριο Ford Puma έρχεται να γοητεύσει για μια ακόμα φορά τους οδηγούς και ιδιαίτερα τις γυναίκες που τόσο το έχουν αγαπήσει.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί το Ford Puma να είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο στην κατηγορία των SUV, ωστόσο μεγάλο μέρος της εμπορικής του επιτυχίας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα το οφείλει στις γυναίκες οδηγούς. Με σύμμαχο τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό, το κύρος της Ford και την υψηλού επιπέδου τεχνολογία του, το Puma έγινε το απόλυτα must για τη γυναίκα που ήθελε να ξεχωρίζει με τον πιο απλό και διαισθητικό τρόπο.

Τώρα που η Ford παρουσίασε το νέο της Puma τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα και σίγουρα θα αναζωπυρωθεί η σχέση του δημοφιλέστατου SUV με τις γυναίκες οδηγούς. Το νέο Puma έρχεται με ακόμα περισσότερη τεχνολογία, ακόμα πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και πιο πρακτικές λύσεις στο εσωτερικό βελτιώνοντας συνολικά ένα ήδη εξαιρετικό όχημα. Ουσιαστικά με το νέο Puma η Ford στοχεύει να εξακολουθεί να είναι το σημείο αναφοράς της πιο δημοφιλούς κατηγορίας στην Ελλάδα.

Η Ford προτίμησε να διατηρήσει την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία στο νέο Puma, δουλεύοντας πάνω σε λεπτομέρειες για να γίνει ακόμα πιο εκλεπτυσμένο. Η εντυπωσιακή του υπόσταση παραμένει γοητευτική και ταιριάζει στα θέλω της σύγχρονης γυναίκας έχοντας παράλληλα compact διαστάσεις για ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό του νέου Puma, η Ford έχει δουλέψει εντατικά προκειμένου το περιβάλλον να γίνει πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο. Η μοντέρνα γυναίκα θα εκτιμήσει τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας που θα την έχουν πάντα online καθώς και τη νέα οθόνη αφής των 12,0 ιντσών.

Παράλληλα, το σύστημα infotainment SYNC 4 έχει διπλάσια υπολογιστική ισχύ και έχει εξελιχθεί έτσι ώστε εκτός από την πληρέστατη ενημέρωση και ψυχαγωγία η χρήση του να γίνεται με λιγοστές και πολύ απλές κινήσεις επιτρέποντας στην οδηγό να έχει την προσοχή της στο δρόμο.

Ταυτόχρονα η Ford αναβάθμισε στο νέο Puma και την ασφάλεια καθώς το εξόπλισε με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης. Το έξυπνο Adaptive Cruise Control με σύστημα Stop&Go και το Predictive Speed Assist είναι μερικά από τα στοιχεία που βοηθούν τη γυναίκα να απολαύσει με φίλους ή την οικογένεια το ταξίδι της ξεκούραστα και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Παράλληλα, για τις δύσκολες συνθήκες κίνησης στην πόλη το σύστημα κάμερας 360 μοιρών βοηθάει στο εύκολο παρκάρισμα και τις όποιες μανούβρες.

Advertisement

Το νέο Ford Puma διαθέτει φυσικά και το με έξυπνο σύστημα Megabox. Πρόκειται για έναν πρόσθετο χώρο 80 λίτρων στο πάτωμα του πορτμπαγκάζ το οποίο μπορεί να γίνει το αγαπημένο σημείο της γυναίκας. Εκτός από τα επιπλέον ψώνια που μπορεί να φιλοξενήσει, η γυναίκα θα μπορέσει χωρίς άγχος να τοποθετήσει στο Megabox ήδη γυμναστηρίου, μουσικά όργανα, ακόμα και να δημιουργήσει έναν μικρό χώρο μεταφοράς για τον σκύλο ή τη γάτα.

Η Ford έχει φροντίσει να κάνει όσο πιο βιώσιμο γίνεται το νέο Puma προσφέροντάς το με νέους υβριδικούς κινητήρες 1.0 EcoBoost απόδοσης 125 και 155 ίππων. Ο εισαγωγικός κινητήρας είναι διαθέσιμος προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο, που είναι στάνταρ στην εκδοχή των 155 ίππων.

Advertisement

Οι εκδόσεις εξοπλισμού που θα προσφέρονται είναι η Titanium, η ST-Line και η ST-Line X με έξι χρωματικές επιλογές και πολύ πλούσιο εξοπλισμό, καθώς και η κορυφαία ST με 170 ίππους και σπορ χαρακτήρα.

Η τιμή εκκίνησης του νέου Puma έχει οριστεί στις 26.555 ευρώ.