Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μειώστε την κατανάλωση καυσίμου-Αυξήστε την απόδοσή του

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μειώστε την κατανάλωση καυσίμου-Αυξήστε την απόδοσή του

ΝΕΑ

Μειώστε την κατανάλωση καυσίμου-Αυξήστε την απόδοσή του

ΝΕΑ

H νέα μέθοδος καθαρισμού-ξεκαρβουνιάσματος κινητήρων είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Δείτε πως θα βελτιώσετε την απόδοση & την κατανάλωση του αυτοκινήτου σας.

Advertisement
Advertisement

 

Με την πάροδο του χρόνου η συσσώρευση άνθρακα επικάθεται στο εσωτερικό του κινητήρα με αποτέλεσμα να «χάνουμε» σε απόδοση. Αυτό έχει σαν συνέπεια να παρατηρούμε διάφορες δυσλειτουργίες και παράλληλα η κατανάλωση καυσίμου να εκτοξεύεται στα ύψη. Πλέον, τα παραπάνω προβλήματα είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ο λόγος για την εταιρεία «CarbonOff» που εφαρμόζει μια νέα μέθοδο για τον καθαρισμό του κινητήρα σας. Ας δούμε πως εφαρμόζεται αυτό στην πράξη.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ τα σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα

Ο καθαρισμός του άνθρακα ή ξεκαρβούνιασμα των κινητήρων επιτυγχάνεται με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας γεννητριών Υδρογόνου, οι οποίες παράγουν Υδρογόνο και Οξυγόνο (HHO) από καθαρό νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, διοχετεύοντας τα παράγωγα αέρια στην εισαγωγή του κινητήρα για όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός. Για την παραγωγή του Υδρογόνου χρησιμοποιείται μόνο καθαρό ΝΕΡΟ και κανένα άλλο υγρό, πρόσθετο ή χημική ουσία. Όλη η διαδικασία ελέγχεται ηλεκτρονικά από υπολογιστή και ειδικούς ασύρματους αισθητήρες που συνδέονται στο όχημα.

Advertisement

Πιο αναλυτικά, η γεννήτρια Υδρογόνου χρησιμοποιεί απλό νερό και ηλεκτρισμό. Διασπάει το νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, μετατρέποντας το σε αέρια Υδρογόνο και Οξυγόνο (ΗΗΟ). Το παραγόμενο μείγμα αερίου (Υδρογόνο και Οξυγόνο) διοχετεύεται στον κινητήρα του οχήματος ενώ αυτός δουλεύει στο ρελαντί αναρροφώντας το. Λόγω των υπαρχουσών υψηλών θερμοκρασιών δημιουργείται υπέρθερμος ατμός και ιόντα υδρογόνου και οξυγόνου. Ο ατμός υγραίνει και μαλακώνει όλες τις συσσωρευμένες ανθρακούχες επικαθίσεις. Παράλληλα μειώνει την παραγόμενη θερμοκρασία εντός του θαλάμου καύσης, προστατεύοντας τα ζωτικά μέρη του κινητήρα.

Advertisement

Τα ιόντα Υδρογόνου διεισδύουν στα μόρια του άνθρακα και ενώνονται μαζί του δημιουργώντας ενώσεις Υδρογονανθράκων. Στη συνέχεια και με την συμμετοχή του οξυγόνου οι παραγόμενοι υδρογονάνθρακες καίγονται και τα παράγωγα καυσαέρια της καύσης αυτής είναι υδρατμός και διοξείδιο του άνθρακα, τα οποία αποβάλλονται στο περιβάλλον από την εξάτμιση. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο καθαρισμός των ιζημάτων άνθρακα (καρβούνιασμα) σε όλο το εσωτερικό του κινητήρα και του καταλύτη, σε ποσοστό 85 – 100 %.

Όλη η διαδικασία ελέγχεται ηλεκτρονικά από το λογισμικό της συσκευής, με ειδικούς αισθητήρες που συνδέονται στο όχημα. Ο καθαρισμός ολοκληρώνεται σε 20 έως 40 λεπτά της ώρας, ανάλογα με το μέγεθος – κυβισμό του κινητήρα.

Τι κερδίζεις από το «ξεκαρβούνιασμα»

Advertisement

Καλύτερη απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών
Χαμηλότερη κατανάλωση
Λιγότερους ρύπους
Βελτίωση της μακροζωίας του κινητήρα

Ξέρετε ότι…

Με την πάροδο του χρόνου τα κατάλοιπα αυτά επικάθονται σε όλα τα μέρη του κινητήρα, στις βαλβίδες και στα μπουζί, στα μπεκ, στα έμβολα, στο θάλαμο καύσης και στο τούρμπο δημιουργώντας ένα στρώμα κάπνας και καρβουνίλας (carbon), το οποίο βαραίνει και μειώνει την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου.

Συσσωρεύονται στον καταλύτη, στην EGR βαλβίδα και στο DPF (για πετρελαιοκινητήρες), εμποδίζοντας την ελεύθερη ροή των καυσαερίων και βουλώνοντάς τα σταδιακά.

Οι επικαθίσεις κάπνας και καρβουνίλας μπλοκάρουν την σωστή αναπνοή, μειώνουν την απόδοση και καταστρέφουν ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα.

 

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες και κλείστε ραντεβού κοντά στην περιοχή σας