Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

CarLady: Opel Corsa

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CarLady: Opel Corsa

ΝΕΑ

CarLady: Opel Corsa

ΝΕΑ

Η σχέση του ωραίου φύλου με το Opel Corsa είναι ένας έρωτας που κρατάει χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Το Opel Corsa και η γυναίκα έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Από τη δεκαετία του ’80 το δημοφιλές supermini έγινε σύμβολο της ελευθερίας για τις γυναίκες, ενώ όσο περνούσαν τα χρόνια καθιερωνόταν ως το απόλυτο σύμβολο δυναμισμού και ανεξαρτησίας. Πλέον, η σχέση της γυναίκας οδηγού και του Opel Corsa έχει περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς το γερμανικό μοντέλο έχει αναλάβει το δύσκολο διπλό ρόλο να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα και παράλληλα να είναι ο lifestyle συνεργός στο σύγχρονο mobility.

Το καινούριο Opel Corsa έρχεται σαν το νέο άρωμα στο λαιμό της σύγχρονης, δυναμικής γυναίκας. Η φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση του καινούριου μοντέλου πιάνει το σφυγμό της εποχής καθώς εκπέμπει γοητεία που συνδυάζεται με έναν έντονο digital χαρακτήρα. Η Opel χαρακτηρίζει το σχεδιασμό του νέου Corsa «Bold & Pure» επιβεβαιώνοντας το δυναμισμό και την αυθεντικότητά του.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος του Opel Corsa συναντάμε την χαρακτηριστική μάσκα Opel Vizor που ενσωματώνει τους προβολείς, το σύστημα εισαγωγής αέρα και το θρυλικό έμβλημα της γερμανικής εταιρείας. Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι η διχρωμία στο αμάξωμα με την οροφή να διαφοροποιείται, ενώ η Opel έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στις ζάντες οι οποίες εξασφαλίζουν μια σπορτίφ αίσθηση στο αυτοκίνητο σε όλες τις εκδόσεις.

Στο εσωτερικό της καμπίνας εκείνο που θα λατρέψει η γυναίκα οδηγός είναι το αναζωογονητικό ψηφιακό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Opel. Οι μεγάλες ψηφιακές οθόνες σε συνδυασμό με τα νεανικά γραφικά προσφέρουν εργονομία και χρηστικότητα στην καθημερινή χρήση, ενώ ταυτόχρονα τα ποιοτικά υλικά και το κορυφαίο φινίρισμα κάνει την συμβίωση με το Corsa μοναδική.

Advertisement

Η Opel έχει φροντίσει στο νέο Corsa να υπάρχουν πολλαπλές εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρων προκειμένου να μπορεί να ταιριάζει με όλες τις πιθανές απαιτήσεις. Στις εκδόσεις εξοπλισμού έχουμε τις Edition, Edition Pack, GS, GS Pack και Ultimate που καλύπτουν ότι ζητήσει η σύγχρονη οδηγός. Από πλευράς κινητήρων η Opel εμπιστεύεται το τεχνολογικά προηγμένο σύνολο βενζίνης των 1,2 λίτρων το οποίο προσφέρεται με απόδοση 75, 100 και 130 ίππων, ενώ τα κιβώτια είναι είτε μηχανικά είτε αυτόματα (στις εκδόσεις των 100 και 130 ίππων).

Advertisement

Εκτός από κινητήρες βενζίνης, το νέο Corsa είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Εδώ τα δυναμικά του χαρακτηριστικά συνδυάζονται με την αθόρυβη λειτουργία και την βελούδινη απόκριση του ηλεκτροκινητήρα εξασφαλίζοντας στο Corsa Electric τον ιδανικό συνδυασμό πρακτικότητας και βιωσιμότητας. Σύντομα στην γκάμα του Corsa θα προστεθεί και η ολοκαίνουργια υβριδική του έκδοση των 135 ίππων.

Έχοντας ιδιαίτερη παράδοση στον τομέα της ασφάλειας, η Opel έχει φροντίσει στο νέο Corsa να υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που το καθιστούν ιδιαίτερα ασφαλές κάτω από όλες τις συνθήκες. Στην ασφάλεια συμβάλλει φυσικά και η πολύ καλή του οδική συμπεριφορά, ενώ αξισημείωτα είναι και τα επίπεδα άνεσής του.

Advertisement

Η Opel έχει σχεδιάσει και ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα infotainment που φροντίζει ώστε η σύγχρονη οδηγός να είναι πάντα online. Μέσω της κεντρικής οθόνης αφής το smartphone μεταφέρεται στο επίκεντρο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα όλα να είναι εύκολα προσβάσιμα χωρίς απόσπαση προσοχής ή περιττές κινήσεις. Η διασκέδαση επίσης είναι στο επίκεντρο με το δυναμικό σύστημα ήχου.

Το νέο Opel Corsa έρχεται να αναζωογονήσει αυτήν την παραδοσιακή σχέση του με την γυναίκα και την οικογένεια. Η φλόγα εξακολουθεί να ανάβει και το 2024 ενισχύεται χάρη στην έλευση του πιο ολοκληρωμένου Corsa που φτιάχτηκε ποτέ. Το νέο Opel Corsa θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε πολλές χρωματικές επιλογές με τιμή εκκίνησης τις 18.500 ευρώ.