Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

CarLady: Citroen C3 Aircross

Ελλάδα 20:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarLady: Citroen C3 Aircross

ΝΕΑ

CarLady: Citroen C3 Aircross

ΝΕΑ

Το μικρό SUV της Citroen εκφράζει απόλυτα την ισχυρή ταυτότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Advertisement
Advertisement

Η Citroen ανέκαθεν είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τις γυναίκες προσφέροντας μια ιδιαίτερη σχεδιαστική υπογραφή που γοήτευε και συνεχίζει να γοητεύει. Άλλωστε, από την ίδρυσή της, τα μοντέλα της έχουν έντονη προσωπικότητα αναδεικνύοντας τα ενδιαφέροντα, τις αξίες και τον τρόπο ζωής της οδηγού τους.

Ως γνήσια γαλλική μάρκα η Citroen έχει στο DNA της τη μόδα, την πολυτέλεια και τις τολμηρές σχεδιαστικές επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ των δεσποινίδων και κυριών. Η σύγχρονη γυναίκα ωστόσο έχει πολλές δραστηριότες, ενώ αν έχει οικογένεια έχει αναλάβει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου τις κοινωνικές υποχρεώσεις της με αποτέλεσμα να χρειάζεται ένα αυτοκίνητο που να γεμίζει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της χωρίς συμβιβασμούς.

Κάπου εδώ έρχεται και «κουμπώνει» άψογα το νέο Citroen C3 Aircross. Πρόκειται για το μικρό SUV της γαλλικής εταιρείας που ξεχωρίζει για το στυλ, την πρακτικότητα και τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του – στοιχεία δηλαδή που θα εκτιμήσουν δεόντως όλες οι δυναμικές γυναίκες.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο και σίγουρα πολύ σημαντικό στοιχείο του C3 Aircross είναι η διαφορετικότητα στον σχεδιαστικό του προσανατολισμό. H Citroen έχει βάλει τη δική της στιλιστική υπογραφή στο C3 Aircross διατηρώντας τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν να ξεχωρίζει σε όλες τις κατηγορίες. Στο εμπρός μέρος η μάσκα εκτός από τα χαρακτηριστικά διπλά φωτιστικά σώματα, διαθέτει τις μοναδικές κάθετες γρίλιες, ενώ στο πίσω μέρος η μίνιμαλ προσέγγιση εξασφαλίζει μια νότα πολυτέλειας.

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του νέου Citroen C3 Aircross είναι οι πολλαπλοί συνδυασμοί εξατομίκευσης. Η γυναίκα που λατρεύει να ξεχωρίζει θα βρει μέσα από 70 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων το δικό της αγαπημένο στυλ που κάθε μέρα θα της φτιάχνει τη διάθεση τόσο κοιτάζοντας όσο και οδηγώντας το αυτοκίνητο.

Το ανασηκωμένο αμάξωμα του Aircross χαρίζει στον οδηγό μια άψογη θέση οδήγησης με μεγάλη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Στην πρακτικότητα το γαλλικό SUV δεν έχει αντίπαλο καθώς διαθέτει έξυπνους χώρους αποθήκευσης σε πολλά σημεία της καμπίνας, ενώ το πορτμπαγκάζ είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας αυξάνοντας το επίπεδο της πρακτικότητας.

Advertisement

Εκτός από το αισθητικό και εργονομικό τομέα, το Citroen C3 Aircross διαπρέπει και στους τομείς της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας. Η σύγχρονη γυναίκα μέσω της κεντρικής ψηφιακής οθόνης και το σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας είναι πάντα online χωρίς να χρειάζεται πολλές επιπλέον κινήσεις που θα αποσπάσουν την προσοχή της από το δρόμο. Παράλληλα, τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης θα φροντίσουν οι επιβάτες να παραμείνουν ήρεμοι και ασφαλείς ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες που μπορεί να προκύψουν.

Το Citroen C3 Aircross προσφέρεται με δύο διαφορετικές επιλογές κινητήρων. Ο ένας είναι το σύνολο βενζίνης PureTech των 1.200 κυβικών με 110 ή 130 ίππους και συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή με αυτόματο EAT6. Από την άλλη έχουμε τον κινητήρα πετρελαίου 1.5 BlueHDi που αποδίδει 110 ίππους και ξεχωρίζει για την πολιτισμένη λειτουργία του και τη χαμηλή του κατανάλωση.

Advertisement

Η σύγχρονη γυναίκα που δε θέλει κανέναν συμβιβασμό στην καθημερινότητά της θα απολαύσει το Citroen C3 Aircross στο έπακρο. Το γαλλικό SUV είναι διαθέσιμο με τιμή εκκίνησης τις 20.900 ευρώ (έκδοση YOU!).