Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Στη Φρανκφούρτη με Camaro και Stingray!

Ελλάδα 21:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Στη Φρανκφούρτη με Camaro και Stingray!

ΝΕΑ

Video: Στη Φρανκφούρτη με Camaro και Stingray!

ΝΕΑ

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα περίπτερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης είναι δίχως αμφιβολία αυτό της Chevrolet. Ο λόγος απλός: muscle car vs supercar! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά δύο πολύ δυνατά χαρτιά της μάρκας, τη νέα Camaro Convertible που κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα της και την Corvette C7 Stingray που μπορεί να την έχουμε δει από τη Γενεύη ακόμα, δεν παύει όμως να γοητεύει.

«Η Camaro πάντα συνδυαζόταν με επιδόσεις, παραδοσιακή βάση σχεδιασμού και οδηγική απόλαυση και είμαστε περήφανοι για το βαθμό που περιλαμβάνουν αυτά τα στοιχεία οι νέες coupe και convertible εκδοχές της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μιλούν ο πρόεδρος της Chevrolet Ευρώπης Τόμας Σέντραν.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά δηλώσεις του, όπως άλλωστε και του αντιπροέδρου παγκόσμιου σχεδιασμού της GM, Εντ Ουέλμπουρν, του Technical Manager Communications Πάτρικ Χέρμαν κ.α.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα για την ανοιχτή Camaro με τον V8 6.2lt κινητήρα απόδοσης 438 PS, μπορείτε να διαβάσετε εδώ και για την Corvette C7 Stingray εδώ.