Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Detroit η κορυφαία Corvette Stingray Z06!

Ελλάδα 6:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Detroit η κορυφαία Corvette Stingray Z06!

ΝΕΑ

Στο Detroit η κορυφαία Corvette Stingray Z06!

ΝΕΑ

Μπορεί η έβδομη γενιά της νέας Corvette να συναρπάζει χωρίς καλά καλά να βρει πατήματα στην Ευρώπη αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τον… καλύτερο εαυτό του αμερικανικού sportscar! Θα πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα ακόμα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της κορυφαίας έκδοσης που τιτλοφορείται Z06. Χαρακτηριστικά, το δελτίο Τύπου της GM αναφέρει: «Θα είναι η πιο ικανή για βόλτες στην πίστα Corvette που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Σχεδιασμένη να προσφέρει επίπεδα απόδοσης ενός supercar μέσω αποτελεσματικών λύσεων στους τομείς του κινητήρα, του σασί και της αεροδυναμικής».

Το δελτίο Τύπου δεν αποκάλυψε τίποτα σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Chevrolet Corvette Stingray Z06, παρά μόνο μία πρώτη εικόνα για να μας ανοίξει την όρεξη. Σε αυτή βλέπουμε τη Z06 σε κίτρινο χρώμα, με μαύρες ζάντες αλουμινίου και αεραγωγούς στο αντίστοιχο χρώμα. Φοράει ελαστικά Michelin Pilot Super Sport Cup σε διαστάσεις 285/30/19.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στο 2014 αν και προς το τέλος του έτους, θα ξεκινήσει η παραγωγή της.

Μόνο τυχαία δεν ήρθε η δημοσιοποίηση των παραπάνω αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς πρόθεση της μάρκας είναι να… κλέψει λίγη από τη προσοχή που δίνουν τα μέσα ενημέρωσης στη παγκόσμια πρεμιέρα της ανταγωνιστικής Ford Mustang.