Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Καταγράφοντας δεδομένα στην C7

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Καταγράφοντας δεδομένα στην C7

ΝΕΑ

Video: Καταγράφοντας δεδομένα στην C7

ΝΕΑ

Η Chevrolet θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους κατόχους της νέας C7 Stingray και αυτές θα καταγράφονται στο video που σας παραθέτουμε.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Κάθε C7 MY2015 λοιπόν, έχει ενσωματωμένο καταγραφέα δεδομένων απόδοσης. Τι είναι αυτό; Ένα σύστημα που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να καταγράφει τις εμπειρίες του εντός και εκτός πίστας. Τόσο την εικόνα που «βλέπει» πίσω από το τιμόνι όσο και όλα τα στοιχεία τηλεμετρίας μέσω συστήματος GPS.

Στην εικόνα λοιπόν καταγράφονται η ταχύτητα με την οποία κινείται η Chevrolet Corvette C7 Stingray, οι στροφές ανά λεπτό που έχει τη κάθε δεδομένη στιγμή ο V8 κινητήρας χωρητικότητας 6.2lt και απόδοσης 450 PS, τη σχέση που ο οδηγός έχει επιλέξει στο κιβώτιο, στη γωνία του συστήματος διεύθυνσης, τις δυνάμεις G, το πότε και πόσο πατάει φρένο ή γκάζι, τη ταχύτητα με την οποία κινείται αλλά και το σημείο της πίστας στο οποίο βρίσκεται.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός αγώνων της Chevrolet Tony Milner, μας κάνει μία επίδειξη των παραπάνω, μέσω ενός γύρου με τη Corvette C7 Stingray, στη μήκους 6.02 χιλιομέτρων πίστα του Σέμπρινγκ της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Αν θέλετε να δείτε τη C7 (χάρη στη φροντίδα της Henessey Performance) να σπάει το φράγμα των 200 μιλίων την ώρα, πατήστε ΕΔΩ.