Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Breitling: Καμπάνια Navitimer με πρωταγωνιστές Αντετοκούνμπο και Χάαλαντ

Ελλάδα 12:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Breitling: Καμπάνια Navitimer με πρωταγωνιστές Αντετοκούνμπο και Χάαλαντ

ΝΕΑ

Breitling: Καμπάνια Navitimer με πρωταγωνιστές Αντετοκούνμπο και Χάαλαντ

ΝΕΑ

Οι σούπερ σταρ του αθλητισμού Γιάννης Αντετοκούνμπο και Έρλινγκ Χάαλαντ είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας Navitimer, καθώς η Breitling γιορτάζει την επέτειο των 140 ετών της.

Advertisement
Advertisement

Η Breitling τιμά τα εμβληματικά της ρολόγια αεροπλοΐας με μια σειρά νέων εκδόσεων: το Navitimer GMT και Automatic 41, καθώς και ένα περιορισμένης έκδοσης Cosmonaute με αυτόματο μηχανισμό.

Καθώς η Breitling γίνεται 140 ετών, σηματοδοτεί την περίσταση με ιστορίες για τις πολλές απίστευτες πρωτιές της, από καινοτομίες στη χρονομέτρηση για τον αέρα, τη γη και τη θάλασσα, σε ορόσημα στη βιωσιμότητα.

Αυτό το μήνα, η μάρκα τιμά δύο από τους θρύλους της της. Το Navitimer, το πρώτο ρολόι χειρός για πιλότους που συνδυάζει χρονογράφο και ένα υπολογιστικό slide rule στη στεφάνη.

Advertisement
Advertisement

Και το Cosmonaute, μια 24ωρη εκδοχή του Navitimer που έγινε το πρώτο ελβετικό ρολόι χειρός στο διάστημα. Η Breitling μόλις αποκάλυψε νέες εκδόσεις αυτών των σειρών: το Navitimer GMT και το Automatic 41, μαζί με έναν νέο αυτόματο Cosmonaute.

Τελειότητα στο γήπεδο

Μετά από 70 χρόνια, το Navitimer έχει ξεπεράσει το να είναι μόνο ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από πιλότους για την πλοήγηση. Έχει γίνει σύμβολο για όσους σχεδιάζουν τα προσωπικά τους ταξίδια στη ζωή.

Η Breitling γιορτάζει αυτή τη σημασία στη καμπάνια της «NAVITIMER – FOR THE JOURNEY» με την Navitimer Squad, που αποτελείται από τον σούπερ σταρ του μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούνμπο, την χορεύτρια του American Ballet Theatre Misty Copeland, τον εξερευνητή Bertrand Piccard και την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και παραγωγό Charlize Theron.

Advertisement

Τώρα, ένα νέο μέλος εντάσσεται στην ομάδα για να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Αντετοκούνμπο στη καμπάνια του Navitimer 41. Ο αστέρας του ποδοσφαίρου, Erling Haaland.

Ο Haaland, ο οποίος είναι πρεσβευτής της Breitling από το 2022, λέει ότι είναι ενθουσιασμένος που είναι το πρόσωπο του Navitimer στο επετειακό έτος της μάρκας: «Είμαι πολύ περήφανος που εκπροσωπώ το ρολόι – σύμβολο της Breitling. Οι άνθρωποι θα εκπλαγούν φέτος όταν δουν πόσες “πρωτιές” κρύβει η Breitling στην ζώνη της. Ήταν και παραμένει μια μάρκα που φέρνει τα πάνω κάτω με πάρα πολλούς τρόπους».

Advertisement