Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μπουλντόγκ του Hamilton δουλεύει σαν σκύλος

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μπουλντόγκ του Hamilton δουλεύει σαν σκύλος

ΝΕΑ

Το μπουλντόγκ του Hamilton δουλεύει σαν σκύλος

ΝΕΑ

Το σκυλί του Lewis Hamilton κερδίζει ως και 600 ευρώ την ημέρα κάνοντας… modeling. Δεν γνωρίζω αν αυτά τα χρήματα μένουν στην οικογένεια Hamilton ή τα… ξοδεύει ο ίδιος, όμως εγώ ήδη καθαρίζω τον γάτο μου.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Εάν οι μισθοί των οδηγών F1 σας προκαλούν ζαλάδα, καλύτερα  να καθίσετε όταν διαβάζετε αυτό το κείμενο. Το μπουλντόγκ του Lewis Hamilton, ο Roscoe, κερδίζει 614, 700 ευρώ την ημέρα κάνοντας modeling για διαφημιστικές εταιρίες.

Advertisement
Advertisement

Ο Hamilton αποκάλυψε αυτήν την πληροφορία όταν τον ρώτησαν αν στεναχωριέται ο σκύλος του όταν εκείνος ταξιδεύει χωρίς αυτόν. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο σκύλος του είναι μέλος πρακτορείου μοντέλων (σκύλων) και έχει τη δική του κάρτα εξασκήσεως επαγγέλματος. Το πρακτορείο των στέλνει σε ακροάσεις, όπου μερικές φορές έχει να  ανταγωνιστεί 10 με 15 άλλα σκυλιά για να πάρει την… δουλειά.

Υπάρχουν χρονιές, σύμφωνα με τον Hamilton, που ο Roscoe είχε πλήρη απασχόληση και «έβγαλε» περισσότερα από 158.065,81 ευρώ το χρόνο. Αυτό είναι περίπου τριπλάσιο του μέσου εισοδήματος των νοικοκυριών των ΗΠΑ το 2016.

Dog1

Advertisement

Ο Roscoe μοιράζεται τον λογαριασμό Instagram με το άλλο μπουλντόγκ του Hamilton (Coco) όπου και τα δύο δείχνουν τον πλούσιο και περιποιημένο τρόπο ζωής τους, με την φροντίδα του πέντε φορές πρωταθλητή της F1. Οι δύο σκύλοι έχουν σωστή διατροφή, απολαμβάνουν μασάζ, ακόμη και θεραπεία βελονισμού αν χρειαστεί.

Advertisement

Αν θέλετε να αισθανθείτε λυπημένοι για την συνηθισμένη, βαρετή ζωή σας (ή απλώς αν σας αρέσουν οι χαριτωμένες φωτογραφίες σκύλων), βρείτε και ακολουθήστε τον λογαριασμό τους  https://www.instagram.com/roscoelovescoco/?utm_source=ig_embed στο Instagram.

Dog3