Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί η νέα BMW X3 M να γίνει μπεστ σέλερ;

Ελλάδα 1:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί η νέα BMW X3 M να γίνει μπεστ σέλερ;

ΝΕΑ

Μπορεί η νέα BMW X3 M να γίνει μπεστ σέλερ;

ΝΕΑ

Σύμφωνα με στελέχη του τμήματος M Division της BMW, η νέα X3 M έχει όλα τα φόντα για να γίνει στο άμεσο μέλλον το πιο καλοπουλημένο, με αγωνιστικό pedigree μοντέλο της βαυαρικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

 

Πιο αναλυτικά, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αυστραλιανή ιστοσελίδα, ο υπεύθυνος Τύπου της τοπικής εισαγωγικής εταιρείας, Adam Davis, δήλωσε την ελπίδα πως η κορυφαία έκδοση της X3, το επόμενο διάστημα να βρεθεί στην κορυφή των πωλήσεων της γκάμας «M», εκτοπίζοντας τη M2 Competition. Επίσης τόνισε πως ήδη η X3 M είναι η Νο 1 επιλογή ανάμεσα στα μοντέλα που φέρουν τον «μαγικό» κωδικό, τουλάχιστον σε ότι αφορά την αγορά της Αυστραλίας. Ανάλογου ύφους είναι και οι δηλώσεις του νέου επικεφαλής του M Division της BMW, Markus Flasch, που θεωρεί σχεδόν βέβαιο το γερμανικό SUV να βρεθεί, οσονούπω, στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement

Βασικό γνώρισμα της BMW X3 M αποτελεί ο  ισχυρότερος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας που έχει εφοδιάσει ποτέ έκδοση M. Πιο αναλυτικά κάτω από το καπό βρίσκεται ένας νέος διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 3,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 480 PS και 600 Nm ροπής, ενώ για τους πιο «ανήσυχους» υπάρχει και η επιλογή της έκδοσης Competition, με την ισχύ να σκαρφαλώνει στους 510 PS. Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη εκρηκτικών επιδόσεων (0-100 km/h σε 4,2 δευτερόλεπτα ή 4,1 δευτερόλεπτα για την έκδοση Competition).