Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW X7: Εμφανή τα στοιχεία της πολυτέλειας

Ελλάδα 21:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW X7: Εμφανή τα στοιχεία της πολυτέλειας

ΝΕΑ

BMW X7: Εμφανή τα στοιχεία της πολυτέλειας

ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρεμιέρα της νέας BMW X7 έχει ήδη ξεκινήσει. Το νέο γερμανικό SUV αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες και ήδη έχουν διαρρεύσει αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν την εμφάνισή του. Πλέον έχουμε στη διάθεσή μας και τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της BMW, το αντίπαλο δέος του Range Rover θα προσφέρει εκπληκτικά δυναμικά χαρακτηριστικά, που θα συνδυάζονται με μεγάλους χώρους στο εσωτερικό. Φυσικά, η νέα X7 θα αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις και πιο ακριβό SUV της φίρμας από το Μόναχο και θα προσφέρει γερές δόσεις τεχνολογίας, πολυτέλειας και μοναδικότητας.

Advertisement
Advertisement

b03193a0-bmw-x7-08-chariatis-530

Όπως διακρίνουμε και στις φωτογραφίες, το ταμπλό της νέας X7 ακολουθεί σχεδιαστικά τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας, ενώ θα διαθέτει το προσφάτως εξελιγμένο σύστημα infotainment, καθώς και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, όμοιο με αυτό της νέας Σειράς 8. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το εσωτερικό φαίνεται σχεδόν έτοιμο για να μπει στην παραγωγή με τον σχεδιασμό του ταμπλό να αναμιγνύει επίσης στοιχεία από την Σειρά 7, με την κεντρική κονσόλα να φιλοξενεί το νέο επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου, ενώ από το συγκεκριμένο μοντέλο δεν λείπουν οι δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, οι μεταλλικές λεπτομέρειες και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός.

b7175a3f-bmw-x7-06-chariatis-640

Advertisement

Η νέα BMW X7 θα προσφέρεται με μια σειρά γνωστών κινητήρων, συμπεριλαμβανομένου ενός εξακύλινδρου σε σειρά 3,0 λίτρων και 335 ίππων, καθώς και του V8 των 4,4 λίτρων που θα αποδίδει 456 ίππους. Πηγές αναφέρουν ότι αργότερα θα τοποθετηθεί και μία plug-in υβριδική έκδοση, ενώ οι Ευρωπαίοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την επιλογή και δύο πετρελαιοκινητήρων.