Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος είναι πιο γρήγορος με την M235i; (vid)

Ελλάδα 18:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος είναι πιο γρήγορος με την M235i; (vid)

ΝΕΑ

Ποιος είναι πιο γρήγορος με την M235i; (vid)

ΝΕΑ

Τον «απόλυτο οδηγό» αναζητά η BMW στη Μεγάλη Βρετανία. Σε εξέλιξη είναι διαγωνισμός μέσω facebook για τον πιο γρήγορο στην πίστα με την M235i. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού γίνεται μέσω εφαρμοφής σε κινητά, υπολογιστές και tablet. Οι συμμετέχοντες επιλέγουν τα σημεία φρεναρίσματος, επιτάχυνσης αλλά και την ιδανική γραμμή. Με βάση αυτές τις πληροφορίες κάθε διαγωνιζόμενος λαμβάνει ένα χρόνο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι πιο… γρήγοροι σε αυτή την ψηφιακή αναμέτρηση θα βρεθούν τον Μάρτιο στην πίστα για να οδηγήσουν την πραγματική BMW M235i με τα 326 PS. Και ο μεγάλος νικητής θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάθε νέα BMW που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014! Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να πατήσουν ΕΔΩ, αρκεί να είναι πάνω από 25 ετών.

Στο video που ετοίμασε η ΒΜW για να προωθήσει το διαγωνισμό, βλέπουμε το δημοσιογράφο και παρουσιαστή μηχανοκίνητου αθλητισμού στη βρετανική τηλεόραση, Jake Humphrey, να αντιμετωπίζει τον τρις πρωταθλητή του WTCC, Andy Priaulx, στην πίστα με την πισωκίνητη M235i. Ο εργοστασιακός οδηγός της BMW  του επισημαίνει τα σημεία φρεναρίσματος και επιτάχυνσης, το αποτέλεσμα όμως δεν είναι το επιθυμητό και ο Humphrey κάνει και ένα εντυπωσιακό τετ-α-κε. Στη συνέχεια κάθεται πίσω από το τιμόνι ο Priaulx, ο οποίος βελτιώνει το χρόνο κατά 10 sec (1:25), φανταζόμαστε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Advertisement
Advertisement