Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σειρά 8 Gran Coupe: Κόσμημα…

Ελλάδα 19:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Σειρά 8 Gran Coupe: Κόσμημα…

ΝΕΑ

BMW Σειρά 8 Gran Coupe: Κόσμημα…

ΝΕΑ

Πολλές φωτογραφίες της νέας BMW Σειράς 8 Gran Coupe έχουν εμφανιστεί online στο διαδίκτυο, πριν από το επίσημο ντεμπούτο της αργότερα μέσα στο μήνα.

Advertisement
Advertisement

 

Το επερχόμενο sedan θα διαθέτει μια γνωστή εμπρόσθια όψη με τη χαρακτηριστική μεγάλη μάσκα νεφρών που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς. Προχωρώντας προς τα πίσω, μπορούμε να δούμε τους μεγάλους αεραγωγούς στα φτερά και ένα minimal επικλινές κρύσταλλο στο πίσω τμήμα. Αυτά τα στοιχεία μεταφέρονται από το coupe, αλλά το sedan πρόκειται να υιοθετεί μεγαλύτερο μεταξόνιο και δύο επιπλέον πόρτες. Μπορούμε επίσης να δούμε επιθετικές πλευρικές ποδιές και μια χαμηλή οροφή που δείχνει να φτάνει μέχρι το ύψος των πίσω καθισμάτων. Η τελική επεξεργασία στο πίσω τμήμα είναι σίγουρα οικεία, καθώς το μοντέλο διαθέτει λεπτά πίσω φώτα και μεγάλους εισόδους αέρα. Οι σχεδιαστές εγκατέστησαν ένα ενσωματωμένο πίσω σπόιλερ και μια διπλή απόληξη εξάτμισης η οποία χωρίζεται από έναν διαχύτη. Οι φωτογραφίες παρέχουν μόνο μια σύντομη ματιά στο εσωτερικό, αλλά εκεί θα πρέπει να φωλιάζει ένα τριάκτινο τιμόνι και μια οθόνη 12,3 ιντσών στην οποία φιλοξενούνται τα ψηφιακά όργανα. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε μεταλλικούς τόνους και ένα σύστημα ψυχαγωγίας 10.25 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Οι επιλογές κινητήρων θα μεταφερθούν αυτούσιες τόσο από το coupe όσο και το cabrio, έτσι αυτές θα περιλαμβάνουν ένα υπερτροφοδοτούμενο σύνολο 3,0 λίτρων 6κύλινδρο diesel 320 PS με ροπή 680 Nm. Τα σύνολα βενζίνης υιοθετούν την M850i με τον V8 4,4 λίτρων twin-turbo με ισχύ 530 PS και ροπή 750 Nm. Αργότερα η BMW θα παρουσιάσει την M8 Gran Coupe με διτούρμπινο κινητήρα V8 βενζίνης 4,4 λίτρων με 600 PS και ροπή 750 Nm. Μπορούμε επίσης να αναμένουμε και έκδοση Competition με 625 PS. Η σειρά BMW Σειρά 8 Gran Coupe του 2020 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο οπότε αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…