Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σειρά 5 με φωτιζόμενη… μάσκα (+video)

Ελλάδα 18:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Σειρά 5 με φωτιζόμενη… μάσκα (+video)

ΝΕΑ

BMW Σειρά 5 με φωτιζόμενη… μάσκα (+video)

ΝΕΑ

Η νέα μάσκα των αυτοκινήτων της BMW ήταν πολύ διακριτική για εσάς; Θέλετε να ξεχωρίζετε την νύχτα; Οι Βαυαροί βρήκαν την λύση και την διαθέτουν στο κοινό τους.

Advertisement
Advertisement

 

Μετά από τα φώτα ημέρας, τα «angel eyes», τα «demon eyes», τα φώτα ημέρας, τα φώτα τοποθετημένα στο χερούλι, τον εσωτερικό φωτισμό ambient και το «φωτεινό χαλί» καλωσορίσματος, που τοποθετείται κάτω από το όχημα, η BMW βρήκε έναν άλλο τρόπο να προσθέσει περισσότερα LED φώτα στα αυτοκίνητά της. Πρώτα ξεκίνησε με την νέα X6 τον περασμένο μήνα, με την φωτιζόμενη «μάσκα» και τώρα διαθέτει αυτό το αξεσουάρ, επίσημα και στην 5άρα (G30) για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Advertisement
Advertisement

Την… αποκάλυψη για την διαθεσιμότητα του εξαρτήματος έκανε ο σύμβουλος του τμήματος, BMW Customer, Jay Pichardo στο New Hampshire. Η είδηση ανακοινώθηκε στο forum Bimmer Post όπου ανακοινώθηκε και το επίσημο όνομα του αξεσουάρ, που είναι το: «Chrome Iconic Glow Kidney Grilles».Η λαμπερή μάσκα με το μάλλον πομπώδες όνομα θα σας κοστίσει επιπλέον 554 ευρώ (ή 614 δολάρια) και θα έχετε την «μάσκα» του αυτοκινήτου με ράβδους και πλαίσιο που φωτίζονται. Το λευκό φως στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, λειτουργώντας ως επιπλέον λειτουργία «καλωσορίσματος».

Με τα φώτα LED να βρίσκονται από τους καθρέφτες ως τα χερούλια στις πόρτες και να προβάλουν τα λογότυπα των εταιριών πραγματικά δεν ξέρουμε που θα φτάσει αυτή η «φωτιζόμενη» τρέλα. Τι θα ακολουθήσει; Τα φωτισμένα καλύμματα στις βαλβίδες των ελαστικών; Μην το σκέφτεστε, υπάρχουν ήδη στην αγορά.

Advertisement

Μην κατηγορήσετε ή επικροτήσετε την BMW για αυτό τον νεωτερισμό, καθώς η Mercedes προσφέρει ένα φωτεινό τρισδιάστατο αστέρι εδώ και έξι χρόνια. Έκανε το ντεμπούτο του στην M-Class και την GL-Class (που αντικαταστάθηκε από τις GLE και GLS, αντίστοιχα). Το Audi έχει διαφορετική προσέγγιση στο θέμα με τους προβολείς και τα φώτα των τελευταίων μοντέλων της, από το A6 και πάνω, να κάνουν «χορό» όταν κλειδώνετε ή ξεκλειδώνετε τις πόρτες. Είναι ακόμα ένα τέχνασμα του marketing στο τέλος της ημέρας, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι κάτι καινούργιο, τουλάχιστον μέχρι να περάσει η μόδα.

Για να πάρετε μία πρώτη ιδέα δείτε το video της BMW X6 για την… φωτιζόμενη μάσκα.

Advertisement