Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M8 με 600 ίππους και ακραία εμφάνιση!

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW M8 με 600 ίππους και ακραία εμφάνιση!

ΝΕΑ

BMW M8 με 600 ίππους και ακραία εμφάνιση!

ΝΕΑ

Η αναβίωση της BMW σειράς 8 θα πρέπει να έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς της γερμανικής μάρκας. Έχουμε ήδη δει την επερχόμενη coupe σε μορφή πρωτότυπου, κάνοντας το ντεμπούτο της νωρίτερα στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este, και τώρα έχουμε τη δεύτερη ψηφιακή ματιά στην προτεινόμενη έκδοση παραγωγής που αφορά μάλιστα τη θηριώδη M8.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το concept πήρε μορφή και από το Cars.co.za απεικονίζοντας την επερχόμενη M8 με μια λεπτή, επιθετική εμφάνιση. Σε κάθε προϊόν BMW, η μάσκα σχισμένου νεφρού παραμένει το εστιακό σημείο, με ένα επιθετικό διαχύτη και ένα τρίο αεραγωγών που αποτελούν το υπόλοιπο του ρύγχους.

Οι κομψοί προβολείς από το πρωτότυπο δεν μεταφέρονται στην απόδοση που απεικονίζεται εδώ και αντικαθίστανται από στοιχεία που μοιάζουν περισσότερο με την έκδοση παραγωγής. Το πίσω μέρος της M8 έχει επίσης αποτυπωθεί, με εμφανή σημεία από τις M2 και M6, κυρίως στα φώτα. Τέσσερις απολήξεις εξάτμισης και ένα σχεδόν διακριτικό σπορ χείλος αποτελούν το υπόλοιπο του σχεδίου. Το πλαϊνό προφίλ διαθέτει ένα μεγάλο νεύρο-βαθούλωμα που εκτείνεται πίσω από τον μπροστινό τροχό προς τα πίσω ενώ η Melbourne Red Metallic απόχρωση και οι μαύροι τροχοί, κλέβουν οπτικά την παράσταση.

Advertisement
Advertisement

BMW-M8-rendering-tsiro-640

Με βάση αυτό που έχουμε δει από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η αισθητική ιδέα που απεικονίζεται εδώ, φαίνεται πως θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής. Η νέα σειρά 8 θα κάνει το ντεμπούτο της το 2018, ακολουθώντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο M8 GTE, το οποίο προγραμματίζεται να εμφανιστεί τον Ιανουάριο του 2018 στο Daytona 24 Hours. Η M8 θα φτάσει πιθανότατα στις αγορές το 2019, υιοθετώντας κάτω από το μακρύ καπό της 600 ίππους.