Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M750Le με 550PS

Ελλάδα 11:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW M750Le με 550PS

ΝΕΑ

BMW M750Le με 550PS

ΝΕΑ

Η BMW με την 750Le, θα προσφέρει όχι μόνο το υψηλότερο πρεστίζ και την πολυτέλεια της λιμουζίνας αλλά και κορυφαίες επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

 

Με την ηλεκτροκίνηση να είναι το μεγάλο νέο που αφορά όλους τους κατασκευαστές, ο συνδυασμός με τις υψηλές επιδόσεις είναι ένα θέμα που μπορεί να αυξήσει τη δημοτικότητα των αυτοκινήτων του είδους. Έχοντας στη γκάμα της την πολυτελέστατη 750Li, η διαδικασία ετοιμασίας μιας υβριδικής έκδοσης υψηλών επιδόσεων, μοιάζει αρκετά εύκολη υπόθεση. Με τη χρήση του 6κύλινδρου σε σειρά κινητήρα, η απόδοση του συνδυασμού με τον ηλεκτροκινητήρα μπορεί να φτάσει τους 550 ίππους (με τους 400 να προκύπτουν από τον κινητήρα βενζίνης) και τα 81,6 kgm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Μια τέτοια έκδοση θα μπορούσε να είναι η πρώτη plug- in υβριδική πρόταση του M Performance. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που αναπαράγουν το συγκεκριμένο σενάριο, ο ηλεκτροκινητήρας θα μπορούσε να προσφέρει 26 χιλιόμετρα κίνησης στο μεγάλο μοντέλο που θα μπορεί να διατεθεί τόσο στην «κανονική» έκδοση μήκους μεταξονίου, όσο και στην επιμηκυμένη. Φυσικά όλα τα παραπάνω μέχρι να «επισημοποιηθούν» από την ίδια την εταιρεία, θα αποτελέσουν πρώτη ύλη για μεγάλες αυτοκινητιστικές κουβέντες.

Advertisement