Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M Performance για τα SUV           

Ελλάδα 8:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

BMW M Performance για τα SUV

ΝΕΑ

BMW M Performance για τα SUV

ΝΕΑ

Τα SUV μοντέλα της BMW, αποκτούν πιο sport διάθεση με τα έξτρα που προσφέρει η M Performance για τις X5 M, X6, Χ6 Μ και X7.

Advertisement
Advertisement

 

Αφού παρουσιάστηκαν τα αντίστοιχα για τις «μικρές» X1, X3 και X4, η BMW λανσάρει νέα σειρά αξεσουάρ για να γίνουν λίγο πιο sport τα μεγάλα SUV της εταιρείας. Από το τμήμα M Performance, έχουμε λοιπόν (ακόμα) μεγαλύτερες ζάντες με 21 ίντσες διάμετρο για τα χειμερινά σετ ελαστικών και 22 ίντσες για τα καλοκαιρινά, ενώ προσφέρεται και ειδικός projector για την προβολή του σήματος «Μ» κάτω από τις πόρτες, στο έδαφος όταν αυτές είναι ανοιχτές.

Advertisement
Advertisement

Στη γκάμα των νέων αυτών προϊόντων, βρίσκουμε πολλά έξτρα πλαστικά επιθέματα για το αμάξωμα, τα οποία είναι ενισχυμένα με ανθρακόνημα και βαμμένα σε γυαλιστερό μαύρο- προκειμένου να κάνει τη δέουσα αντίθεση με τα ανοιχτά χρώματα της διαθέσιμης παλέτας των μοντέλων. Με τον τρόπο αυτό η BMW ικανοποιεί τη διάθεση των πελατών της για αναβάθμιση του look των αυτοκινήτων τους, ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν έχουν φτάσει οικονομικά στην αγορά των M εκδόσεων.