Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία BMW με Schneider Electric

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία BMW με Schneider Electric

ΝΕΑ

Συνεργασία BMW με Schneider Electric

ΝΕΑ

Ένα ακόμα βήμα προς το… ηλεκτρικό της μέλλον έκανε η Βαυαρική εταιρεία, προχωρώντας σε σύναψη πολυετούς συμφωνίας συνεργασίας με τη Schneider Electric και τον πάροχο προηγμένων υπηρεσιών και λύσεων ηλεκτροκίνησης, ‘The Mobility House’ (TMH).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στο πλαίσιο λοιπόν της διαμόρφωσης της στρατηγικής της που περιλαμβάνει την ηλεκτροκίνηση και τα αυτοκίνητα της σειράς i, ήρθε αυτή η συμμαχία που περιλαμβάνει τον έλεγχο της ηλεκτρικής εγκατάστασης στο σπίτι ή στο γραφείο των κατόχων ενός ηλεκτροκίνητου BMW i, την προμήθεια και την εγκατάσταση του επιτοίχιου σημείου φόρτισης, καθώς επίσης τη συντήρηση του εξοπλισμού και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Έτσι, οι μελλοντικοί κάτοχοι του μικρού ηλεκτρικού πόλης i3 ή του εντυπωσιακού i8, θα μπορούν να συνδέουν και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα και γρήγορα, στο γκαράζ του σπιτιού ή του γραφείου τους. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Schneider Electric βοηθά τη BMW να ξεπεράσει το εμπόδιο της έλλειψης εύχρηστων και λειτουργικών σταθμών φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Ο κ. Αλέξανδρος Ευθυμίου, επικεφαλής του τμήματος Product Management for Electric Powertrain Modular Systems and After-Sales της BMW, δήλωσε σχετικά: «Με την BMW i, υιοθετούμε μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία ηλεκτροκίνησης, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στην πώληση του οχήματος. Έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά πιλοτικές δοκιμές ηλεκτρικών οχημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, ακούσαμε τους πελάτες μας με πολλή προσοχή, και είμαστε πλέον σε θέση να τους προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ‘360° Electric’, ευθύς αμέσως μόλις παρουσιαστεί επίσημα η BMW i3. Το πακέτο περιλαμβάνει λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του μελλοντικού κατόχου ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου BMW. Η εγκατάσταση των ιδιωτικών σημείων φόρτισης για τις BMW i3 και i8 θα πρέπει να γίνεται με υψηλά επαγγελματικά standards, καθώς θεωρούμε ότι αποτελεί κλειδί για την επιτυχή προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Schneider Electric και η The Mobility House, οι δύο πλέον καταξιωμένοι παίκτες στην παγκόσμια αγορά της ηλεκτροκίνησης, βρίσκονται δίπλα μας και μας βοηθούν να υλοποιήσουμε τη στρατηγική μας».

Ο κ. Philippe Delorme, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Schneider Electric δήλωσε από την πλευρά του: «Μέσα από αυτή τη συνεργασία, οι πελάτες της BMW θα διαπιστώσουν ότι η Schneider Electric τους προσφέρει έναν οικονομικό και αποδοτικό τρόπο να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους, μέσα από μια εγκατάσταση που είναι φιλική στη χρήση και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Και επειδή η BMW και η Schneider Electric μοιράζονται ένα κοινό όραμα για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί το δρόμο προς το μέλλον».

Advertisement

Η Schneider Electric είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση ενέργειας, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 100 χώρες.