Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπλόκο… χάρος της Τροχαίας (εικόνες)

Ελλάδα 21:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπλόκο… χάρος της Τροχαίας (εικόνες)

ΝΕΑ

Μπλόκο… χάρος της Τροχαίας (εικόνες)

ΝΕΑ

To μπλόκο της Τροχαίας στη διασταύρωση με την έξοδο της Αττικής Οδού έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, αλλά και των οδηγών οι οποίοι δεν είχαν την απαραίτητη ορατότητα.

Advertisement
Advertisement

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα μπλόκα ελέγχων της Τροχαίας σε κάθε γωνία της Ελλάδας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σε γενικές γραμμες η συμπεριφορά των ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εξαιρετική στα εκατοντάδες μπλόκα που στήνονται στην επικράτεια. Παραφωνία το σημείο που επέλεξε η Τροχαία Αγίας Παρασκευής, χθες (Τρίτη, 10/11) το μεσημέρι και συγκεκριμένα λίγο μετά τη γέφυρα του Σταυρού Αγίας Παρασκευής, στο ρεύμα προς Παιανία.

Μετά από καταγγελίες που έγιναν στο newsauto, αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το site astinomiko.gr, είναι εμφανές πως το σημείο που επιλέχθηκε να «στηθεί» το συγκεκριμένο μπλόκο εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους για την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

Advertisement
Advertisement

Αυτό διότι, επιλέχθηκε η διασταύρωση με την έξοδο της Αττικής Οδού, ένα σημείο που οι οδηγοί στρίβουν αριστερά προς Μεσογείων και Κλεισθένους, χωρίς να διευκολύνονται από κάποιον φωτεινό σηματοδότη.

Εφόσον, λοιπόν, ακινητοποιηθεί στο συγκεκριμένο σημείο για έλεγχο κάποιο λεωφορείο (όπως και έγινε), η ορατότητα των οδηγών που επιθυμούν να στρίψουν είναι μηδενική και οι κίνδυνοι μεγάλοι.

Advertisement

Όπως αναφέρει το astinomiko.gr, η ακινητοποίηση του απεικονιζόμενου λεωφορείου για τον έλεγχο του αριθμού των επιβατών και της χρήσης μάσκας, έθεσε σε κίνδυνο τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας. Ο τελευταίος, προκειμένου να ελέγξει αν έρχεται αυτοκίνητο, αναγκάστηκε να βγει μπροστά από το λεωφορείο, μ’ αποτέλεσμα να γλιτώσει το ατύχημα την τελευταία στιγμή.

Advertisement

Μάλιστα, και άλλοι οδηγοί αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της μηδενικής ορατότητας, με τον οδηγό του λεωφορείου να προσπαθεί να τους διευκολύνει μέσω… κορναρισμάτων και νοημάτων.

 

Πηγή: astinomiko.gr

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

“Τρυπώσαμε” στα νέα οχήματα των ΕΚΑΜ

Αυτές είναι οι νέες μοτοσικλέτες της ΕΛΑΣ

Βγήκαν στους δρόμους τα νέα περιπολικά