Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bentley Continental GT V8 S Black Edition

Ελλάδα 0:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley Continental GT V8 S Black Edition

ΝΕΑ

Bentley Continental GT V8 S Black Edition

ΝΕΑ

Η Bentley ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας Continental GT V8 S Black Edition σε εκδόσεις coupe και cabrio. Μια έκδοση που θέλει να ενισχύσει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Στη συγκεκριμένη έκδοση, εξωτερικά υπάρχει ένα μαύρο φινίρισμα στα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων, το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα και στα μαρσπιέ, τις λαβές των θυρών, τα διακοσμητικά των προβολέων και στην εμπρόσθια μάσκα. Η εικόνα συμπληρώνεται από τις νέες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών και τα φιμέ κρύσταλλα. Οι πλαϊνές ποδιές και ο πίσω διαχύτης είναι βαμμένα σε μία από τις τέσσερις αντίθετες αποχρώσεις: Beluga, St James’ Red, Hallmark or Cyber Yellow. Επίσης, οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες φρένων.

Περνώντας στο εσωτερικό, βλέπουμε τα καθίσματα  GT Design Seats της Mulliner και μία επένδυση οροφής με στοιχεία ασορτί με τη χαρακτηριστική αντίθετη απόχρωση του κιτ αμαξώματος (το πακέτο Mulliner Driving Specification απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διαφοροποιήσουν περαιτέρω την έκδοση Black Edition). Η νέα Continental GT V8 S Black Edition εφοδιάζεται με κινητήρα 4 λίτρων, V8 twin-turbo, που αποδίδει 528 PS και ροπή 680 Nm, ενώ συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement