Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπαίνει ξανά στην παραγωγή το Jeep Wagoneer

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπαίνει ξανά στην παραγωγή το Jeep Wagoneer

ΝΕΑ

Μπαίνει ξανά στην παραγωγή το Jeep Wagoneer

ΝΕΑ

H FCA επιβεβαίωσε ότι τα Jeep Wagoneer & Grand Wagoneer έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Τα συγκεκριμένα μοντέλα, μαζί με την pick-up έκδοση του νέου Wrangler, θα κάνουν την εμφάνισή τους έως το 2020.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ο Όμιλος FCA βρίσκεται σε οίστρο δημιουργικότητας αποκαλύπτοντάς καθημερινά σχέδια για νέα μοντέλα. Αυτή τη φορά οι επίσημες τοποθετήσεις της εταιρείας ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες που ήθελαν τα Jeep Wagonner & Grand Wagoneer να μπαίνουν ξανά στην παραγωγή. Έτσι, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις, μέχρι το 2020 θα ξεκινήσει η παραγωγή των παραπάνω μοντέλων, ταυτόχρονα με την pick-up έκδοση της επόμενης γενιάς του Jeep Wrangler. Πληροφορίες από την εταιρεία υποστηρίζουν ότι τα Wagoneer & Grand Wagoneer θα ενταχθούν στην premium κατηγορία, ώστε να ανταγωνιστούν παραδοσιακούς παίχτες όπως η Land Rover.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σχέδια της εταιρείας, το νέο Wrangler θα ξεκινήσει την κατασκευή του τον Νοέμβριο στο εργοστάσιο της Fiat-Chrysler στο Τολέδο του Οχάιο, το οποίο θα κλείσει για 6 μήνες για να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται για την παραγωγή του νέου μοντέλου.  Μάλιστα, η Jeep έχει προγραμματίσει ότι για ένα διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών από την παρουσίαση του νέου Wrangler, το τωρινό μοντέλο θα μείνει στην παραγωγή μέχρι τον Μάιο του 2018, όταν και θα σταματήσει η παραγωγή του για να χρησιμοποιηθεί για το πρώτο Wrangler pick-up που θα δούμε την επόμενη χρονιά. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στο νέο μοντέλο με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, το νέο Jeep Wrangler θα συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα μοντέλα της αγοράς, με πλαίσιο τύπου σκάλας, αρκετή απόσταση από το έδαφος, μόνιμη τετρακίνηση κ.λπ.

Advertisement
Advertisement