Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η B-Class F-Cell «σώζει» τη Diane Kruger

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η B-Class F-Cell «σώζει» τη Diane Kruger

ΝΕΑ

Video: Η B-Class F-Cell «σώζει» τη Diane Kruger

ΝΕΑ

Δύο καταξιωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ επιστράτευσε η Mercedes-Benz για να διαφημίσει τη B-Class που κινείται με καύσιμο το υδρογόνο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O Joshua Jackson και η Diane Kruger «εμπιστεύονται» την B-Class για να επιβιώσουν στη θρυλική «Κοιλάδα του Θανάτου» στην Καλιφόρνια. Εκεί όπου ενώ ένας άνθρωπος μπορεί κανονικά να αντέξει τρεις ημέρες χωρίς νερό, το χρονικό περιθώριο επιβίωσης μειώνεται στις μόλις 14 ώρες!

Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 50 βαθμούς Κελσίου, οι δύο ηθοποιοί περιπλανιόνται στα αφιλόξενα εδάφη, μέχρι που τρεις ώρες μετά, έρχεται η ώρα της κρίσης. Καλούνται να πιουν το νερό που εκπέμπει στο περιβάλλον η B-Class και που μετά από την τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού, συλλέγεται σε ντεπόζιτο στο πίσω μέρος του οχήματος.
[nggallery id=3168]
Το τεστ αποδείχθηκε θετικό και οι Jackson και Krueger πέρασαν δύο μέρες στη «Death Valley», καταναλώνοντας 21 λίτρα νερό, τα οποίο εξέπεμψε το αυτοκίνητό τους!

Advertisement
Advertisement

Ο 35χρονος έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Dawson’s Creek» και έχει συμμετάσχει στις ταινίες Scream 2, Skulls, Ocean’s Eleven, Bobby κ.α. Όσο για την 37χρονη Γερμανίδα που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο πριν περάσει στην έβδομη τέχνη, είχε πρωταγωνιστήσεις στις ταινίες Unknown, Inglourious Basterds, Goodbye Bafana, Troy ενώ υποδύεται την ντετέκτιβ Sonya Cross στη δημοφιλή σειρά «The Bridge».
[nggallery id=3169]