Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αξεσουάρ M Performance για τη BMW M5

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αξεσουάρ M Performance για τη BMW M5

ΝΕΑ

Αξεσουάρ M Performance για τη BMW M5

ΝΕΑ

Ο κατάλογος των αξεσουάρ της M Performance για την αμφάνιση αλλά και για τις επιδόσεις της M5, είναι πραγματικά εντυπωσιακός και κάνει ακόμα πιο δυναμικό το κορυφαίο σε επιδόσεις sedan της BMW.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Εν όψει της έκθεσης SEMA στο Λας Βέγκας, η BMW παρουσίασε τον κατάλογο με τα αξεσουάρ για την M5. Μια σειρά από έξτρα στοιχεία εξοπλισμού που θα είναι διαθέσιμα από την άνοιξη του 2018 και θα κάνουν το κορυφαίο σε απόδοση και επιδόσεις sedan της BMW να φαίνεται ακόμα πιο sport και δυναμικό.

BMW-M5-M-Performance-Parts-boi-530

Σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση και τη βελτίωση της αεροδυναμικής του αμαξώματος, στον κατάλογο της M Performance περιλαμβάνονται τόσο τα πλευρικά πρόσθετα, όσο και η αεροτομή στην πόρτα του χώρου των αποσκευών αλλά και το spliter χαμηλά στον εμπρός προφυλακτήρα.

Advertisement

BMW-M5-M-Performance-boi-640a

Επιπλέον, για τον πίσω προφυλακτήρα υπάρχει διαχύτης από ανθρακόνημα, όπως και καλύμματα για τις απολήξεις της εξάτμισης αλλά και για τους πλευρικούς καθρέπτες από το ίδιο υλικό.

Advertisement

BMW-M5-M-Performance-Parts-boi-640c

Σε ότι έχει να κάνει με το hardware, το M Division έχει εξελίξει ένα σετ ανάρτησης που υπόσχεται (ακόμα πιο) sport διάθεση στο δρόμο, με ρυθμιζόμενη την απόσταση από το έδαφος και τα ελατήρια σε κόκκινο χρώμα. Για τη M5 ειδικά, έχει εξελιχτεί και ένα σετ φρένων με κεραμικούς δίσκους.

BMW-M5-M-Performance-Parts-boi-640b

Advertisement

Οι πελάτες από τις Η.Π.Α. και τον Καναδά, θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγέλνουν και εξάτμιση από τιτάνιο, που εκτός από βελτίωση στην ακουστική του V8 twin- turbo κινητήρα των 4,4 λίτρων θα προσφέρει και λίγο καλύτερες επιδόσεις στο δρόμο.

BMW-M5-M-Performance-Parts-boi-640d

Για την καμπίνα των επιβατών, το M Division έχει εξελίξει ένα Drive Analyzer ειδικά για το μοντέλο, βάσει του οποίου πολλά από τα στοιχεία της οδήγησης συγκεντρώνονται και μορφοποιούνται ανάλογα, για να μπορεί ο οδηγός να τα τσεκάρει ακόμα και από το smartphone του χρησιμοποιώντας την ανάλογη εφαρμογή.