Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Duster της Nissan!

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Duster της Nissan!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Duster της Nissan!

ΝΕΑ

Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη παρουσίασή του στην Ινδία, το Nissan Terrano «συνελήφθη» χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για παραλλαγή του Duster, το οποίο κυκλοφορεί στην Ινδία όχι ως Dacia αλλά με το σήμα της Renault στη μάσκα. Το Terrano θα είναι πιο ακριβό από το Duster, όπως συμβαίνει με κάθε μοντέλο που… αντιγράφει άλλο μέσα στον όμιλο Renault-Nissan.

Advertisement
Advertisement

Το βασικό σχήμα του Duster διατηρείται, με τις απαραίτητες αλλαγές να εντοπίζονται στη μάσκα – είναι στα πρότυπα των υπολοίπων SUV της Nissan – και στα φωτιστικά σώματα. Φωτογραφίες από την καμπίνα των επιβατών δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι τα υλικά θα είναι ποιοτικότερα από αυτά του Duster.

Ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες θα περιλαμβάνεται ο 1.5 diesel, σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 90 και 115 PS, αλλά και ο 1.6 βενζίνης. Δύσκολα η Nissan θα επαναφέρει το όνομα Terrano στην ευρωπαϊκή ήπειρο, καθώς θα «αναστάτωνε» την επιτυχημένη εμπορικά παρουσία του Duster.[nggallery id=2910]