ΝΕΑ

Οnline δημοπρασίες αυτοκινήτων: Εδώ θα βρεις τα πιο αξιόπιστα οχήματα

Ελλάδα 22:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οnline δημοπρασίες αυτοκινήτων: Εδώ θα βρεις τα πιο αξιόπιστα οχήματα

ΝΕΑ

Οnline δημοπρασίες αυτοκινήτων: Εδώ θα βρεις τα πιο αξιόπιστα οχήματα

ΝΕΑ

Μια καινοτόμο B2B διαδικτυακή υπηρεσία πώλησης αυτοκινήτων αλλά και διαχείρισης στόλου μεταχειρισμένων οχημάτων, χρησιμοποιούν σχεδόν όλες οι κορυφαίες εταιρίες του κλάδου των αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για την Auto-Auctions.gr η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2012 και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της διεθνώς αναγνωρισμένης Auktion&Markt AG www.autobid.de για Ελλάδα και Κύπρο. Η εταιρία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οίκους δημοπρασιών στην Ευρώπη.

Online δημοπρασίες

Advertisement
Advertisement

Γιατί να επιλέξεις την Auto-Auctions

Είναι μια σύγχρονη και πρωτοποριακή εταιρία διοχέτευσης στόλου μεταχειρισμένων οχημάτων με τη μέθοδο της διαδικτυακής δημοπράτησης.

Στους επαγγελματίες αγοραστές (έμποροι οχημάτων – ενοικιάσεις οχημάτων) παρέχει μια μεγάλη γκάμα από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της ελληνικής αγοράς. Αγορές που μπορούν να υλοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού από την άνεση του γραφείου.

Advertisement

Αναφορικά με τους προμηθευτές οχημάτων, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωπες όλες σχεδόν οι εισαγωγικές εταιρίες και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων, έχει να κάνει με το στόλο των μεταχειρισμένων που έχουν στην κατοχή τους. Η βασικότερη ανάγκη είναι ένας αυτόματος μηχανισμός πώλησης που μπορεί να προσδιορίζει δίκαιες αξίες, θέτοντας παράλληλα την απόλυτη διαφάνεια ως προς τις συναλλαγές.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από αυστηρούς κανόνες και τυποποιημένες διαδικασίες. Η Auto-Auctions.gr έρχεται να δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη μέσω των ηλεκτρονικών δημοπρασιών αλλά και την 20ετή πορεία των στελεχών της στον κλάδο πωλήσεων αυτοκινήτων. Η επιτυχία των online δημοπρασιών έγκειται στο re-marketing των οχημάτων που καταφέρνει η Auto-auctions, γεγονός που αποτυπώνεται και στην εμπιστοσύνη της αξιολόγησης της κατάστασης του οχήματος και των ξεκάθαρων διαδικασιών για τους υποψήφιους αγοραστές.

Advertisement


Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Δείτε πως μπορείτε να πάρετε μέρος σε μια Online Δημοπρασία

Οι βασικές αρχές λειτουργίας της Auto-Auctions.gr περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων απόλυτη διαφάνεια, αδιάβλητες διαδικασίες, αυτοματοποιημένη ροή πωλήσεων – ρευστότητα, αμεσότητα, διεύρυνση του πελατολογίου αλλά και μοναδική διαχείριση στο παραδοσιακό «παζάρι» που θέλουν όλοι.

Advertisement

Παράλληλα οι συμμετέχοντες στις online δημοπρασίες της Auto-Auctions.gr αμέσως αντιλαμβάνονται ότι η πλατφόρμα λειτουργεί με βάση τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», έχει κανόνες και αυστηρές διαδικασίες που τηρούνται από όλους. Η συμμετοχή στις δημοπρασίες μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητή από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Η πλατφόρμα απευθύνεται αποκλειστικά  στους επαγγελματίες του κλάδου των οχημάτων (συναλλαγές B2B).

auto-auctions