Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi SQ8 by ABT

Ελλάδα 0:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi SQ8 by ABT

ΝΕΑ

Audi SQ8 by ABT

ΝΕΑ

Αν ο Darth Vader ήταν αυτοκίνητο, σίγουρα θα ήταν το SQ8 της Audi, μετά από τις περιποιήσεις της ABT που του έχει προσφέρει ένα total black look.

Advertisement
Advertisement

Οι επεμβάσεις της ABT στο diesel μοτέρ του SQ8, μπορούν να φτάσουν την απόδοση στους 503 ίππους και τη ροπή στα… 98,8 kgm (!). Το ψαρωτικό look όμως του αυτοκινήτου, προκύπτει από το total black που έχουν επιλέξει για την περίσταση οι… μόδιστροι του οίκου ABT. Με τις «ανοιχτές» 5άκτινες ζάντες των 22 ιντσών (η ABT προσφέρει και ζάντες 23 ιντσών) να αφήνουν σε κοινή θέα τους θηριώδεις δίσκους των φρένων και τις κόκκινες δαγκάνες που ξεχωρίζουν από μακριά, το SQ8 της ABT είναι πραγματικά ένα αυτοκίνητο που δεν θα ήθελε να δει κανείς στον εσωτερικό του καθρέπτη.

Advertisement
Advertisement

Στο body kit της ΑΒΤ περιλαμβάνεται το μεγαλύτερο μπροστινό spoiler, με αντίστοιχα μεγαλύτερο άνοιγμα για τον αεραγωγό, ενώ και στο πίσω μέρος, η μεγάλη αεροτομή πάνω στην πόρτα ξεχωρίζει. Η ABT προτείνει και κάποιες μικρές επεμβάσεις στο εσωτερικό, όπως είναι το κάλυμμα του πλήκτρου για την εκκίνηση του κινητήρα αλλά και τα διαφοροποιημένα φώτα «καλωσορίσματος» που ενεργοποιούνται όταν ο ιδιοκτήτες ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο.

Με την απόδοση του κινητήρα να έχει φτάσει τους 503 ίππους, η ABT ανακοινώνει πως τα 100 χλμ./ώρα από στάση, είναι μια διαδικασία που ολοκληρώνεται σε 4,6 δευτερόλεπτα, με το μοντέλο στην εργοστασιακή του μορφή να χρειάζεται 4,8” (με 429 ίππους). Στο kit της ABT, περιλαμβάνεται και μια επέμβαση στην ανάρτηση που επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους σε περισσότερα επίπεδα από όσα προσβλέπει το εργοστάσιο, με το Coffee Mode να είναι το χαμηλότερο, φέρνοντας το αμάξωμα κατά 65 χιλιοστά πιο χαμηλά από ότι είναι στο Comfort Mode της εργοστασιακής ρύθμισης.

Advertisement

 

Advertisement