Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi S5: Κομψά και γρήγορα

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi S5: Κομψά και γρήγορα

AUDI

Audi S5: Κομψά και γρήγορα

AUDI

Αυτό το χαρακτηριστικό των Audi, να νιώθεις την λεπτομέρεια στην ποιότητα είναι ένα σπάνιο προσόν στην αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν περιγράφεται με λέξεις και είναι υπαρκτό από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο μοντέλο στη γκάμα της. Καταλαβαίνετε δηλαδή τι προσδοκίες έχεις από το νέο S5 που πηγαίνει κιόλας αέρα, στρίβει και όλα τα σχετικά…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η Audi αποκάλυψε πρόσφατα την κορυφαία έκδοσή του νέου Α5, το S5 Sportback. Τα περί σχεδίασης του νέου S5 είναι μάλλον περιττά, αφού δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από μια σύγχρονη φόρμα που παντρεύει με τέχνη, τα οφέλη της αεροδυναμικής με τη διακριτική υπόσταση. Κάθε σπιθαμή έχει μελετηθεί προσεκτικά, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί πια νέο.

Audi-S5_Sportback-2017-640

Advertisement
Advertisement

Τα σπουδαία για το νέο κορυφαίο S5, κρύβονται κάτω από το εμπρός μακρύ καπό. Εκεί ζει και αναπνέει ο 3λιτρος TFSI V6 κινητήρας με ισχύ 359 ίππους. Καμία έκπτωση, στις επιδόσεις, αλλά και στις συγκινήσεις που αναμένεις από ένα Audi αυτής της σειράς.

Σημειώστε, τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 4,7 sec με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η κίνηση όπως αναμενόταν αρχικά περνά μέσα από ένα 8άρι σύγχρονο αυτόματο κιβώτιο σε όλους τροχούς, το quattro ζει και βασιλεύει!

Audi-S5_Sportback-inter-640

Advertisement

Όσοι ήδη το λιγουρεύεστε, ξεκινήστε λοιπόν την αποταμίευση, το νέο Audi S5 στη χώρα μας, κοστίζει 95.900 ευρώ. Δεν υπάρχει πλέον και απόσυρση. Τζάμπα πράμα δηλαδή…

 

Advertisement