Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi RS5 530 ίππων βρυχάται στην Άλπεις! (video)

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi RS5 530 ίππων βρυχάται στην Άλπεις! (video)

ΝΕΑ

Audi RS5 530 ίππων βρυχάται στην Άλπεις! (video)

ΝΕΑ

Μπορεί η επίσημη πρώτη του βελτιωμένου Audi RS5-R της ABT να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαρτίου στην Έκθεση της Γενεύης, όμως η Auditography πήρε από σήμερα τον νέο γερμανικό πύραυλο στα χέρια της για μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στις χιονισμένες Άλπεις. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi RS5-R είναι μια βελτιωμένη εκδοχή από την ABT του κορυφαίου γερμανικού κουπέ, το οποίο διαθέτει μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2,9 λίτρων biturbo V6 μοτέρ της Audi, η οποία προσφέρει 530 ίππους ισχύος, από 450 εργοστασιακούς.

Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόνο 3,6 δευτερόλεπτα, ένας χρόνος που βάζει το RS5-R στα… λημέρια των supercars. Παράλληλα η ABT έχει προβεί και σε μια σειρά από άλλες βελτιώσεις στην ανάρτηση (νέα ρυθμιζόμενα ελατήρια και σπορ αντιστρεπτικές) και στους τροχούς, για ακόμη πιο δυναμικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

ABT RSR Alpes 640

Advertisement
Advertisement

Η ABT θα κατασκευάσει συνολικά μόνο 50 RSR-R  και ένα από αυτά, σε χαρακτηριστικό γκρι χρωματισμό (Nardo Gray), βρέθηκε στις Άλπεις για να φωτογραφηθεί από την Auditography.

Παράλληλα, η Auditography γύρισε και ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο ακούγεται σε όλο το μεγαλείο του και ο εκπληκτικός ήχος του δημιουργήματος της γερμανικής βελτιώτριας. Εσείς, πατήστε απλώς play και απολαύστε τον…