Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Audi RS3 sedan της ABT αποδίδει 500 ίππους

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Audi RS3 sedan της ABT αποδίδει 500 ίππους

ΝΕΑ

To Audi RS3 sedan της ABT αποδίδει 500 ίππους

ΝΕΑ

Η ABT διαθέτει ένα νέο πακέτο απόδοσης για το Audi RS3 sedan μαζί με άλλες καταλυτικές αναβαθμίσεις. Από το εργοστάσιο, το RS3 παράγει 400 ίππους από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,5 λίτρων. Ωστόσο, για τους ανθρώπους της ABT, αυτή η ισχύς είναι μόνο η βάση…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Audi RS3 sedan της ABT αποδίδει τουλάχιστον 500 ίππους. Αυτή είναι μια σημαντική αύξηση. Η προσθήκη μιας νέας μονάδας ελέγχου του κινητήρα επέφερε την αύξηση ισχύος. Ο βελτιωτικός οίκος προσφέρει ένα νέο intercooler όπως επίσης και σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι. Η εταιρεία ονομάζει το συγκεκριμένο πακέτο ABT Power R. Αυτό απογειώνει το Audi στα πρώτα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,7 sec.

Advertisement
Advertisement

Η ABT προσφέρει επίσης ένα προαιρετικό πακέτο αεροδυναμικής που περιλαμβάνει πολλά εξαρτήματα που φέρουν το σήμα ABT όπως ένα πρόσθιο χείλος, πρόσθετο πλέγμα, οπίσθιο κάλυμμα ποδιάς και ένθετα φτερά. Το αυτοκίνητο δέχεται επίσης το σύστημα απόληξης της ABT με δύο διπλές σωληνώσεις μήκους 102 χιλιοστών σε μαύρο χρώμιο. Δεν είναι μόνο αυτό. Η ABT αναβαθμίζει την ανάρτηση με τα δικά της μέρη, συμπεριλαμβανομένων των ελατηρίων αλλά και των αντιστρεπτικών δοκών. Τα φρένα είναι επίσης αναβαθμισμένα και η επιλογή σε διάσταση τροχών περιλαμβάνει 19 ή 20 ίντσες.

Audi-RS3-sedan-by-abt-inter-tsiro-640

Πρόσθετα τμήματα από ανθρακονήματα συναντάς σε όλο το εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του τιμονιού και των βάσεων των καθισμάτων. Υπάρχει επίσης το logo “ABT” κεντημένο στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων. Το Audi RS3 sedan σε αυτή τη μορφή είναι ταχύτερο και πιο αποδοτικό απέναντι στο σύσσωμο ανταγωνισμό.

Advertisement

Audi-RS3-sedan-by-abt-tsiro-640