Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi Q4: Ελέω ανταγωνισμού

Ελλάδα 19:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi Q4: Ελέω ανταγωνισμού

ΝΕΑ

Audi Q4: Ελέω ανταγωνισμού

ΝΕΑ

Η σειρά Q για την Audi αποδεικνύεται τελικά λίρα 100, αφού της παρέχει τη δυνατότητα να οικοδομήσει μια ολοκληρωμένη γκάμα με τεράστιο ενδιαφέρον. Η σειρά του Q4, το οποίο θα παρουσιαστεί το 2019.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μετά τα Q2 και Q3, στη γερμανική φίρμα έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην κατασκευή ενός λίγο μεγαλύτερου μυώδους crossover με την κωδική ονομασία Q4. Το νέο εγχείρημα θα είναι χτισμένο επάνω στην πλατφόρμα του νέου Q3, επενδύοντας περισσότερα στο σπορτίφ προφίλ του, έχοντας μάλιστα απέναντι ως βασικό ανταγωνιστή, την επερχόμενη BMW X2.

Εκείνο που διέρρευσε και μοιάζει απολύτως λογικό είναι τα τελευταία συστήματα συνδεσιμότητας και infotainment τα οποία θα υιοθετεί στην καμπίνα του το Q4. Εξοπλισμός, χώροι και ποιότητα θα συγκρίνονται μόνο με ακριβές λιμουζίνες. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Advertisement
Advertisement

Audi-Q4-640

Το Q4 θα εγκαινιάσει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μια καινούργια γενιά τετρακύλινδρων μηχανικών συνόλων στα 1,5 και 2,0 λίτρα, ενώ στην κορυφή της πυραμίδας θα τοποθετηθεί ένας νέος 5κύλινδρος κινητήρας 2,5 λίτρων.

Ανέκαθεν ο γερμανικός όμιλος καλοκοίταζε τα σύνολα με πέντε κυλίνδρους, ως τη χρυσή τομή μεταξύ χαρακτηριστικών λειτουργίας αλλά και αυξημένης απόδοσης. Τέλος, σαφώς και δεν αποκλείονται οι ηλεκτρικές και υβριδικές εκδόσεις, από την αρχή μάλιστα.

Advertisement