Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi Q2: Η εξελιγμένη τεχνολογία συναντά το design του μέλλοντος

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi Q2: Η εξελιγμένη τεχνολογία συναντά το design του μέλλοντος

AUDI

Audi Q2: Η εξελιγμένη τεχνολογία συναντά το design του μέλλοντος

AUDI

Το νέο μοντέλο της Audi ήρθε και στη χώρα μας και έχει ως ατού την εντυπωσιακή του σχεδίαση και την άφθονη τεχνολογία που κουβαλά. To Audi Q2 μας δείχνει το design του μέλλοντος για την μάρκα και γενικά για την πολυτελή κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Η ολοκαίνουργια σχεδιαστική γλώσσα της γερμανικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων πολυτελείας σε συνδυασμό με το πολυγωνικό σχήμα, τις προηγμένες τεχνολογίες και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης, αποτελούν μερικά από τα ισχυρά πλεονεκτήματα του νέου Q2 απέναντι στον ανταγωνισμό.

Έρχεται με κομψή σχεδίαση σε 12 ιδιαίτερα χρώματα, με ανατρεπτικό design και νέα σχεδίαση στην εμπρός μάσκα – σε οκταγωνικό σχήμα. Η γραμμή οροφής «coupé» σχεδίασης με την κολόνα C να είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις, καθώς και στο χρώμα του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογα με την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού υπάρχουν εξατομικευμένες διαφοροποιήσεις προσφέροντας στυλ στον κάθε οδηγό του νέου SUV από το Ίνγκολσταντ, όπως διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού στο ταμπλό που προσφέρονται σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις και σε 4 διαφορετικά ανάγλυφα. Επίσης, διαθέτει πακέτα φωτισμού, τα οποία δημιουργούν ένα μοναδικό lounge περιβάλλον.

audi-q2-b640 audi-q2-c640 audi-q2-d640

Το νέο Q2 είναι ένα τεχνολογικά εξελιγμένο συγκεντρώνοντας μερικές απο τις κορυφαίες τεχνολογίες της Audi αποτελώντας έτσι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του “Vorsprung durch Technik” καθώς διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων (Virtual Cockpit – οθόνη LCD 12,3’’) με γραφικά υψηλής ανάλυσης και Head-up display με αναλυτικές πληροφορίες και ενδείξεις στο ύψος του βλέμματος του οδηγού για ασφαλέστερη οδήγηση. Εκτός από αυτά, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το Audi smartphone interface με σύνδεση Apple & Android smartphones (μέσω USB) και απεικόνιση του περιεχομένου της οθόνης MMI και το MMI navigation plus με οθόνη 8,3 ιντσών, online ενημέρωση χαρτών (LTE) σε πραγματικό χρόνο και χειριστήριο αφής MMI touch.

Advertisement

audi-q2-a640 audi-q2-e640 audi-q2-f640 audi-q2-g640 audi-q2-h640

 

Advertisement