Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρωτιά για την Audi στην πολυτελή κατηγορία για το 2013

Ελλάδα 4:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτιά για την Audi στην πολυτελή κατηγορία για το 2013

ΝΕΑ

Πρωτιά για την Audi στην πολυτελή κατηγορία για το 2013

ΝΕΑ

Την πρώτη θέση στην πολυτελή κατηγορία της Ελληνικής αγοράς κατέκτησε  η Audi  και το 2013 – για 3η συνεχόμενη χρονιά – με 1.864 ταξινομήσεις αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα  να σημειώσουμε ότι παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στην Ελληνική αγορά και κυρίως στην αγορά του αυτοκινήτου, η Audi πέτυχε να αυξήσει το μερίδιό της καταλαμβάνοντας το 3,2% της συνολικής αγοράς και να τονίσουμε ότι προηγούνταν σημαντικά από τους κύριους ανταγωνιστές της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Πρωταγωνιστές στην επιτυχία αυτή ήταν κυρίως τα μοντέλα της : το compact SUV Q3, το A3 – 3θυρο και Sportback – το νεοαφιχθέν A3 sport sedan,  το Α1, το πιο μικρό επιτυχημένο premium αυτοκίνητο καθώς επίσης και τα υπόλοιπα κορυφαία μοντέλα της μάρκας : Q5, Α4, Α5, Α6, ΤΤ, Q7, A7 και Α8.

Παράλληλα να σημειώσουμε ότι η Audi παρέδωσε 1.575.500 αυτοκίνητα στους πελάτες της παγκόσμια, πραγματοποιώντας ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων με αύξηση που άγγιξε το 8,3% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία της Kosmocar – Audi είναι η επιλογή της ως Μέγα Χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας, βάσει της οποίας ανέλαβε τις μετακινήσεις των ευρωπαίων πολιτικών με ασφάλεια, αξιοπιστία, άνεση και τεχνολογία αιχμής μέσω της παραχώρησης στο Υπουργείο Εξωτερικών, 45 συμβατικών αυτοκινήτων Audi A8 και Α6 αλλά και κάποιων θωρακισμένων  εκδόσεων των μοντέλων καθώς επίσης και ενός υποστηρικτικού στόλου 24 οχημάτων Audi μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Advertisement
Advertisement

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Audi κ. Δημήτρης Καββούρης: “Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που για μια ακόμη φορά κατέταξαν την Audi πρώτη στην προτίμησή τους στην πολυτελή κατηγορία. Η Audi θα συνεχίσει να παρέχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων, τη μεγαλύτερη ωφέλεια σε σχέση με την τιμή που πληρώνει ο καταναλωτής, κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας, οικονομίας, ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης, παραμένοντας πάντα προσηλωμένη στο να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της”.