Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi PB-18 e-tron: Το νέο εντυπωσιακό supercar

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi PB-18 e-tron: Το νέο εντυπωσιακό supercar

AUDI

Audi PB-18 e-tron: Το νέο εντυπωσιακό supercar

AUDI

Στο Pebble Beach θα γίνει η αποκάλυψη του πρωτότυπου ηλεκτρικού supercar PB-18 e-tron της Audi, που μας δείχνει μια πολύ πιθανή εικόνα της κορυφαίας έκφρασης της αυτοκίνησης στο προσεχές μέλλον.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το όνομα του πρωτότυπου όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε συνδέεται άμεσα με την τοποθεσία και την ημερομηνία παρουσίασής του που δεν είναι άλλη από το Pebble Beach του ’18. Η προσθήκη μάλιστα του e-tron δηλώνει με κάθε σαφήνεια πως πρόκειται για μια αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της Audi. Η αποκάλυψη θα γίνει στις 23 Αυγούστου και αν κρίνουμε από την φωτογραφία που κυκλοφόρησε η Audi πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό αισθητικά supercar. Ανάμεσα στις περιορισμένες πληροφορίες που συνόδευσαν την εικόνα αναφέρεται πως το αυτοκίνητο σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το αγωνιστικό R18 e-tron LMP που έχει θριαμβεύσει στο Le Mans. Αυτό με την σειρά του μας κάνει να πιστεύουμε πως αρκετές από τις τεχνολογικές λύσεις που υπήρχαν σε αυτό θα έχουν μεταφερθεί και προσαρμοστεί κατάλληλα στο φουτουριστικό supercar.

Ωστόσο η εταιρία αναφέρει πως το PB-18 είναι περισσότερο μια σχεδιαστική άσκηση επάνω στα supercar του μέλλοντος σημειώνοντας πως ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους θα πρέπει να είναι το συναίσθημα και όχι οι ρύποι. Η αποκάλυψη του PB-18 δεν θα μπορούσε να γίνει σε πιο κατάλληλο μέρος από αυτό των εγκαταστάσεων της διάσημης Laguna Seca.

2018-audi-pb-18-e-tron47654harpi640

Advertisement
Advertisement