Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi E-Tron Sportback Concept: Το crossover του μέλλοντος

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi E-Tron Sportback Concept: Το crossover του μέλλοντος

ΝΕΑ

Audi E-Tron Sportback Concept: Το crossover του μέλλοντος

ΝΕΑ

Η Audi φέρνει στη ζωή με τη μορφή πρωτότυπου το νέο E-Tron Sportback Concept. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη μελέτη που ήρθε στη Σανγκάη και αφορά το πώς θα είναι το πολυτελές crossover του αύριο. Οι Γερμανοί ισχυρίζονται πως θα το βάλουν στην παραγωγή σε δυο χρόνια, δηλαδή το 2019.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Εξωτερικά δείχνει φουτουριστικό με αεροδυναμικό σχήμα και μπόλικες καμπύλες επιφάνειες. Με μήκος 4.900 mm, πλάτος 1.980 mm, ύψος 1.530 mm, σίγουρα θα διαπρέπει στους εσωτερικούς χώρο τόσο για επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους.

Το τεχνολογικό κλου απέξω είναι η πληθώρα παρουσίας των LED, αφού πέρα από τα καθιερωμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, LED θα συναντήσουμε και στο έμβλημα με τους τέσσερις κύκλους στην πρόσθια μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Να τονίζουμε εδώ πως οι τροχοί είναι 23 ιντσών και πως οι κάμερες έχουν αντικαταστήσει επάξια τους πλευρικούς καθρέφτες, για λόγους αεροδυναμικής κυρίως και κατόπιν για εφέ.

Το νέο όχημα ελεύθερου χρόνου από την Audi, υιοθετεί 3 ηλεκτροκινητήρες, με τον πρώτο να αναλαμβάνει τους πρόσθιους τροχούς, και τους υπόλοιπους δυο να βοηθούν στην κίνηση των πίσω τροχών ξεχωριστά. Η συνδυαστική ισχύς δύναται να φτάσει ακόμη και τους 503 ίππους. Η μπαταρία ιόντων-λιθίου, είναι χωρητικότητας 95kWh, με αυτονομία που ξεπερνά τα 500 km.

Audi-e-tron-Sportback-concept-inter-tsiro-640Audi e-tron Sportback concept