Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi A7: Coupé, Sedan και Avant σε ένα

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi A7: Coupé, Sedan και Avant σε ένα

AUDI

Audi A7: Coupé, Sedan και Avant σε ένα

AUDI

Το νέο Audi A7 συνδυάζει το καλύτερο όλων των κόσμων και είναι ένα σπορ αυτοκίνητο για κάθε περίσταση. Προσφέρει το σχεδιασμό ενός Coupé, την ευρυχωρία ενός Sedan και τη μεταβλητότητα ενός Avant.

Advertisement
Advertisement

Η εσωτερική ιδέα του A7  εντυπωσιάζει με περισσότερο χώρο και πιο άνετα καθίσματα – και παρά το γεγονός ότι διαθέτει δυναμική, σπορ οροφή. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, το μήκος του εσωτερικού έχει αυξηθεί 21 χιλιοστά, με αποτέλεσμα περισσότερο χώρο για τα γόνατα του οδηγού. Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν επίσης περισσότερο χώρο. Το πλάτος φόρτωσης αυξήθηκε επίσης σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, φτάνοντας τώρα στα 1.050 χιλιοστά.

Στην κορυφή της σειράς των ολοκαίνουργιων καθισμάτων είναι τα πολυρυθμιζόμενα, προσαρμοζόμενα εμπρός σπορ καθίσματα με εξαερισμό και μασάζ. Η διαμόρφωση με δύο επιμέρους πίσω καθίσματα (εναλλακτική λύση: 2 + 1 καθίσματα) προσφέρει άφθονο χώρο και άνεση.

Οι νέες επιλογές υψηλής τεχνολογίας κάνουν τη ζωή με το Audi A7ακόμα πιο άνετη και βολική. Το πακέτο ποιότητας αέρα βελτιώνει την ποιότητα του αέρα του εσωτερικού χώρου μέσω και έκχυσης στην ατμόσφαιρα λεπτών αρωμάτων, έναν ιονιστή και ένα αποτελεσματικό φίλτρο ατμόσφαιρας.

Advertisement
Advertisement

Audi A7 Sportback

Το αμάξωμα, το οποίο διαθέτει σύνθετη κατασκευή από χάλυβα και αλουμίνιο με τα μεγάλα εξαρτήματα αποκλειστικά από αλουμίνιο, αποτελεί βασικό παράγοντα για τον βελτιωμένο χειρισμό και τη μεγαλύτερη άνεση.

Το τετράθυρο coupé σημειώνει κορυφαίες επιδόσεις όσον αφορά στην ακαμψία του αμαξώματος, την αεροακουστική και την αεροδυναμική. Το Gran Turismo «καλομαθαίνει» τους επιβάτες του με βελτιωμένη ακουστική άνεση και – χάρη στην εξελιγμένη αεροδυναμική – ελάχιστο θόρυβο από τον άνεμο.

Advertisement

Audi A7 Sportback

Η βελτιωμένη πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή με ιδιαίτερα μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αφήνει περισσότερο φωτισμό στην καμπίνα. Το θερμαινόμενο παρμπρίζ και οι υαλοκαθαριστήρες με ενσωματωμένα ακροφύσια είναι πρόσθετες επιλογές για μεγαλύτερη άνεση.

Advertisement

Παρά τις έντονες δυναμικές γραμμές, ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα βάσης 535 λίτρων. Αυτό αυξάνεται στα 1.390 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Ο χώρος αποσκευών έχει βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε δύο τσάντες γκολφ να χωρούν τώρα οριζόντια. Η οπίσθια θύρα πλέον προαιρετικά ελέγχεται από αισθητήρα και ανοίγει και κλείνει αυτόματα, ανιχνεύοντας κίνηση των ποδιών.