Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi A5 Sportback με αναβολικά της ΑΒΤ

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi A5 Sportback με αναβολικά της ΑΒΤ

ΝΕΑ

Audi A5 Sportback με αναβολικά της ΑΒΤ

ΝΕΑ

Τον αέρα των κορυφαίων εκδόσεων RS χαρίζει στα απλά Audi A5 Sportback ένα νέο πακέτο αναβάθμισης της ΑΒΤ.

Advertisement
Advertisement

Τον οπτικό δυναμισμό των σπορ εκδόσεων RS φιλοδοξεί να δώσει ακόμα και στα πιο απλά Audi A5 Sportback το πακέτο αισθητικής αναβάθμισης που παρουσίασε η βαυαρική εταιρία βελτιώσεων ABT που είναι και επίσημος συνεργάτης της Audi.

Οπτικά το πακέτο της ABT προσφέρει νέο πίσω σπόιλερ από ανθρακονήματα, ζάντες 19’’ ή 20’’ σε σκούρα απόχρωση, ρυθμιζόμενη σε ύψος ανάρτηση η οποία προσφέρει μείωση του ύψους από 15 έως 40 χιλιοστά σε σχέση με το εργοστασιακό ύψος ενώ αντίστοιχου ύφος είναι και ορισμένες πινελιές του διάκοσμου στο εσωτερικό. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στα μπροσθιοκίνητα όσο και στα τετρακίνητα μοντέλα αρκεί να μην είναι εξοπλισμένα με την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Audi. Οι επεμβάσεις στο εσωτερικό αφορούν τον νέο διακόπτη εκκίνησης, το κάλυμμα του επιλογέα και την φωτεινή υπογραφή που προβάλλεται στο δρόμο όταν ανοίγουν οι πόρτες η οποία πλέον φέρει το λογότυπο της ΑΒΤ.

audi a5 abt

Advertisement
Advertisement

Για όσους θέλουν να συνοδεύσουν την οπτική αναβάθμιση και ουσιαστική βελτίωση και στις επιδόσεις η ΑΒΤ προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης του λογισμικού τόσο για την προηγούμενη έκδοση A5 45 TDI που ανεβαίνει από τους 231 στους 268 ίππους όσο και για τις σημερινές 40 TDI και 45 TFSI για τις οποίες όμως η εμπορική διάθεση του νέου λογισμικού θα ξεκινήσει σε λίγο διάστημα όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι δοκιμές εξέλιξης.

audi a5 abt

Διαβάστε επίσης

Advertisement

H ABT φτάνει στους 425PS το υβριδικό Audi Q5

Νέο Audi A3: 6 hi-tech σημεία που ξεχωρίζει

Advertisement

Μεγάλο αφιέρωμα: Πόσο πέφτουν οι τιμές των ηλεκτρικών μοντέλων;