Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα στο 2019 η αποκάλυψη του νέου Audi A3

Ελλάδα 8:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέσα στο 2019 η αποκάλυψη του νέου Audi A3

ΝΕΑ

Μέσα στο 2019 η αποκάλυψη του νέου Audi A3

ΝΕΑ

Με το καμουφλάζ που έχει χρησιμοποιηθεί, μένουν λίγα πράγματα για να δούμε στην τελική μορφή του Audi A3 Sportback που συνελήφθη από τον «κατασκοπικό» φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Στην 4η γενιά του, το Audi A3 (του οποίου η τρέχουσα παρουσιάστηκε το 2012) θα είναι εμφανισιακά σύμφωνο με τα πρότυπα της εταιρείας, ενώ θα βασίζεται στην ευέλικτη πλατφόρμα MQB της εταιρείας. όλα δείχνουν πως 3θυρη έκδοση δεν θα υπάρχει και το νέο Α3 θα διατίθεται μόνο σε 5θυρες και 4θυρες εκδόσεις. Η μεγάλη εισαγωγή αέρα στην εμπρός μάσκα, υπερθεματίζει στο family look των μοντέλων της εταιρείας, ενώ τα πίσω φώτα αποτελούνται από led’s. Οι διαστάσεις του Α3 αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένες, προσφέροντας καλύτερους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών- στοιχείο που θεωρήθηκε ως αδυναμία του υπάρχοντος μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Audi A3 2019 Boi 530

Η εικόνα στην καμπίνα θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη, με το Virtual Cockpit να αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο χάρη στη σύγχρονη διαμόρφωση των χειριστηρίων και του ταμπλό στο σύνολό του. Θα υπάρχουν στοιχεία κοινά με το Q3 του 2019, ενώ σημαντικά μεγαλύτερη θα είναι και η οθόνη του ΜΜΙ στην κεντρική κονσόλα. Η γκάμα των βενζινοκινητήρων θα περιλαμβάνει τα σύνολα των 1,5 και 2,0 λίτρων, με απόδοση από 150 έως 230 ίππους.

Audi A3 2019 Boi 640