Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi: 7 νέα SUV μέσα στο έτος

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi: 7 νέα SUV μέσα στο έτος

ΝΕΑ

Audi: 7 νέα SUV μέσα στο έτος

ΝΕΑ

Στο ετήσιο συνέδριο των μετόχων της Audi οι ιθύνοντες της γερμανικής φίρμας ανακοίνωσαν το βραχυπρόθεσμο πλάνο τους για τα νέα μοντέλα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κατηγορία των SUV έχει και πάλι την τιμητική της…

Advertisement
Advertisement

Τα νέα A1 & Q3 φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για την Audi, καθώς οι Γερμανοί θα συνεχίσουν την προϊοντική τους επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι, μέχρι το τέλος του 2019 η φίρμα θα μας παρουσιάσει τουλάχιστον 7 ακόμη μοντέλα που θα ανήκουν στην κατηγορία των SUV.

To πρώτο εξ αυτών θα είναι το Q3 Sportback.  Το μοντέλο θα βασιστεί πάνω στη νέα γενιά του Audi Q3 έχοντας ένα πιο στιλάτο αμάξωμα με κουπέ τελείωμα στο πίσω μέρος του. Ανταγωνιστής του θα είναι η BMW X2, αλλά και το αντίστοιχων διαστάσεων Coupe SUV που αναμένεται να μας φέρει η Mercedes στο μέλλον. Θα πατά πάνω στην ίδια πλατφόρμα με αυτή του Audi Q3 και θα φέρει τους ίδιους turbo κινητήρες βενζίνης με χωρητικότητα από 1.5 lt.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζοντας με βάση το νέο Q3, η Audi θα λανσάρει μέσα στη χρονιά και τις ισχυρότερες εκδόσεις του μικρομεσαίου SUV της, τα SQ3 & RS Q3 (με τον 5κύλινδρο κινητήρα τούρμπο των 2,5 λίτρων ισχύος 400 ίππων).

O βενζινοκινητήρας των 2.500 κυβικών εκατοστών θα εφοδιάσει και το RS Q5, το οποίο θα τοποθετηθεί στην γκάμα πάνω από το SQ5. Eπίσης, το σπορ παρακλάδι της Audi θα επιμεληθεί, εντός της χρονιάς, και το μεγαλύτερο SUV της μάρκας, το Q8, καθώς οι επιλογές θα διευρυνθούν με τα SQ8 & RS Q8.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η Audi θα ανανεώσει το Q7 και κατά πάσα πιθανότητα, εκτός του diesel SQ7, θα προσθέσει ακόμη μια version, την RS Q7.

Advertisement

 

Advertisement