Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi 3.0 TFSI ABT: Τα A6, A7 και Q8 με 408 ίππους

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi 3.0 TFSI ABT: Τα A6, A7 και Q8 με 408 ίππους

ΝΕΑ

Audi 3.0 TFSI ABT: Τα A6, A7 και Q8 με 408 ίππους

ΝΕΑ

Τα Audi A6, A7 και Q8 είναι τρία χαρακτηριστικά αλλά και διαφορετικά premium αυτοκίνητα, τα οποία κινούνται με το μοτέρ 3.0 TFSI, το οποίο αποδίδει 340 ίππους. Η ABT Sportsline με τις βελτιώσεις της ανεβάζει την δύναμη στους 400.

Advertisement
Advertisement

 

Η Abt Sportsline ενισχύει τις επιδόσεις του τρίλιτρου κινητήρα TFSI ανεβάζοντας την ισχύ λίγο πάνω από τους 400 ίππους. Το κύριο συστατικό της βελτίωσης είναι η μονάδα ελέγχου κινητήρα (AEC). Με τον διαφορετικό προγραμματισμό της η μονάδα αυτή αυξάνει την ιπποδύναμη από 340 στους 408 ίππους μία σημαντική αύξηση (+ 68 hp). Η ροπή αυξάνεται από 500 στα 550 Nm. Με εξασφαλισμένες τις επιδόσεις τώρα έχετε τη δυνατότητα της εύκολης επιλογής ανάμεσα στην ευέλικτο και δυναμικό Audi A6, το extravagant Audi A7 ή το ισχυρό SUV Q8. Το τελευταίο έχει το πλεονέκτημα της ηλεκτρονικής μείωσης του ύψους (με το ABT Level Control) για την αεραανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα κάνετε, οι μηχανικοί της ABT Sportsline δοκιμάζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των αναβαθμίσεων τόσο στο δυναμόμετρο, όσο και στον δρόμο, ώστε να μπορούν να παρέχουν επιπλέον εγγυήσεις.

Η ABT Sportsline δεν ενισχύει μόνο την ταχύτητα αλλά και την εικόνα των αυτοκινήτων της Audi. Η βαυαρική εταιρεία παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα αισθητικών αλλαγών και για τα τρία μοντέλα. Εξωτερικά η εμφάνιση περιλαμβάνει, πρόσθετα λειτουργικά αεροδυναμικά στοιχεία και μεγάλη ποικιλία σε τροχούς (μεγάλης διαμέτρου). Το εσωτερικό μπορεί επίσης να διαφοροποιηθεί σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα, χάρη σε λεπτομέρειες (διαφορετικά υλικά στις ταπετσαρίες και τις επενδύσεις).

Advertisement